Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Englishouse - škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika, kursevi engleskog za decu i odrasle. Poslovni engleski jezik, priprema za Cambridge sertifikate. Školska biblioteka i čitaonica. Više o firmi Englishouse - škola engleskog jezika

Stomatološka ordinacija Micić

Stomatološki pregled, zalivanje fisura, popravka zuba, vađenje zuba, fasete, bezmetalne krunice i mostovi, totalne i parcijalne proteze, beljenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija Micić

Za porodicu

Uređaj Fobos Easy - dodatna ušteda autogasa

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vožnja na gas je u svakom pogledu povoljnija i za Vas i za Vaš automobil. Osim što je jeftiniji, gas povoljnije utiče na rad motora nego benzin. A, da ne govorimo o njegovim ekološkim svojstvima ili, pak, sigurnosti koju pruža, obzirom da je otporniji na udese, nego bilo koje drugo gorivo. Pored toga, i novac koji se uloži kada je ugradnja gasa u automobil u pitanju, brzo se vraća zbog izuzetno niske cene gasa. Takođe, ne treba da Vas brine činjenica da ste ovim samo na dobitku i da nigde ne gubite. Ljude najčešće brine kako će TNG da utiče na automobil. I više nego dobro. Njegova karakteristika je produženje veka trajanja motora i do 30%.

Uređaji na gas, VirtualniGrad

Ne mora čak ni da Vas brine zima. Ako pravilno održavate uređaj na gas, čak i stariji automobili, sa karburatorskim paljenjem, će upaliti iz prve. A, za to je potrebno da imate servis koji će u svakom trenutku Vaše plinske boce, bilo da je u pitanju Lovato, BRC, Landirenzo, holandski uređaji, a od nedavno ovo je i ovlašćeni servis uređaja Fobos Easy.

Ako se spremate da načinite LPG svojim odabirom pogonskog goriva, auto gas Marković može da Vam preporuči još sigurniju i isplativiju varijantu. Potrošnja gasa se uvek meri prema potrošnji koju imate kada vozite na neko drugo gorivo. Potrošnja kod uređaja Fobos Easy se meri prema potrošnji gasa kod drugih uređaja. Dakle, možete još više da uštedite.

Autogas, VirtualniGrad

Pored toga, kada govorimo o prednostima gasa, uvek govorimo o njegovoj moći sagorevanja. Gas sagoreva ceo, a sigurno ste čuli, ili ste se i sami uverili, da još dugo nakon nestanka gasa u rezervoaru, možete da vozite na njegovim parama. Uređaj Fobos Easy će Vas poslužiti i duže.

Garancija na uređaj iznosi dve godine. Sigurni smo da ćete, ukoliko redovno vršite servisiranje i održavanje u pripremama za zimsku sezonu ili putovanja, se voziti bezbrižno i sigurno dugi niz godina.

Porodično putovanje, VirtualniGrad

Bilo da imate stariji ili novi automobil, benzinac ili dizelaš, prepravke su brze i jednostavne, a pomažete svom automobilu da pruži svoj maksimum. A, nema osobe kojoj nije potrebna ušteda novca za gorivo, zarad nekih drugih uživanja. Da biste ta uživanja omogućili sebi i svojoj porodici, potražite Fobos Easy u autogas servisu i šlep službi Marković.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas