Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Savate savez Srbije

Nacionalni savez sportskih klubova i saveza Vojvodine, Beograda, Novog Sada koji se takmiče u savateu (francuskom boksu), prvenstva, međunarodni seminari. Više o firmi Savate savez Srbije

Ginekološka ordinacija Maksimović

Ginekološki pregled, ultrazvučni pregled, vaginalni, cervikalni bris, PAPA test, kolposkopija, prekid trudnoće, uklanjanje kondiloma i polipa, biopsija. Više o firmi Ginekološka ordinacija Maksimović

Spelta Jokić - proizvodnja i prodaja spelte

Proizvodnja i prodaja spelte, Novi Sad. Proizvodi od spelte: integralno brašno od spelte, meko brašno od spelte, zrno spelte, mekinje od spelte, speltin griz. Više o firmi Spelta Jokić - proizvodnja i prodaja spelte

Muzika i koncerti

Atheist rap poklanja novi album fanovima

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Grupa Atheist rap svoju slavljeničku godinu radno privodi kraju. U prethodnih 6 meseci na turneji kojom su obeležili 20 godina postojanja benda odsvirali su više od 30 koncerata po regionu.

U znak zahvalnosti svojoj publici na podršci koju su im pružili tokom turneje, kao i tokom prethodnih 20 godina, Ateisti su odlučili da svoj novi studijski album Priče matorih pokvarenjaka postave na besplatno skidanje (free download) putem interneta. Ateisti će ovu ideju realizovati uz pomoć brenda s kojim poslednjih godina uspešno saradjuju, tako da će novi album biti svima dostupan na adresi www.converse.rs .

Istovremeno će, u  saradnji sa Ustanovom SKC Novi Sad, izaći i CD izdanje istog albuma koje će sadržati i 4 bonus pesme.

Ovo će biti peti po redu studijski album popularnog punk-rock benda, a do sada su još izdali i jedan best of  kompilacijski CD, koncertni DVD i monografiju izdatu povodom 20 godina stvaralaštva.

Prvi nastup posle objavljivanja albuma Atheist Rap će imati u Sarajevu, 4.decembra 2009. godine, na manifestaciji Vrlo dobar festival, gde će nastupiti uz bendove Kultur Shock, Superhiks i Elvis Jackson. Više informacija o bendu Atheist Rap možete pogledati na oficijalnom sajtu www.atheistrap.net .


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas