Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija Dr Olja Kalem

Stomatološka ordinacija, stomatološke usluge, specijalnost ortodoncija. Estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija, dentalni turizam. Više o firmi Stomatološka ordinacija Dr Olja Kalem

Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata

Sigurnosna ulazna vrata, prodaja i ugradnja sigurnosnih ulaznih vrata. Izrada vrata i nadvratka. Sobna vrata od medijapana i segmentna garažna vrata. Više o firmi Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata

OTDG & Disko priča

OTDG žurke, mainstream disko i pop hitovi. Organizacija žurki, tematske žurke, maskenbali, plesni nastupi, disk džokeji. Radijska emisija Disco priča. Više o firmi OTDG & Disko priča

Muzika i koncerti

Ašer traži starateljstvo

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Popularna R'n'B zvezda Ašer (Usher) zatražio je zajedničko starateljstvo nad svojom decom – kako njegova žena i on prolaze kroz finalne faze rastave braka.

Autor popularne pesme Yeah! i stilista Tamika Foster objavili su planove o razvodu nakon gotovo dve godine braka, posle čega je pevač prošle nedelje predao zvanične papire za razvod u Fulton Kaunti sudu u Džordžiji.

Dokumenti, do kojih je u posed došla ekipa E!Online, potvrdili su glasine da je par gotovo godinu dana živeo razdvojeno, a takođe otkrivaju i da je Ašer podneo zahtev za starateljstvo nad njihovom decom, osamnaestomesečnim  Ašerom Rejmondom V i šestomesečnim Navidom.

Ašer je takođe naložio Fosterovoj da mu isporuči beleške, karte, pisma, fotografije, filmove, dokumente, trake, zvučne snimke, poklone, nakit, odeću i ostali materijal koji bi mogao biti dokaz o Ašerovom ponašanju tokom njihovog braka.

U zvaničnim dokumentima se navodi Ašerov zahtev Fosterovoj da preda sve izveštaje, slike ili zapise koji su rezultat istraživanja ili nadgledanja njenog partnera sklonog švrljanju, čime je potpaljena vatra na internet forumima da je Fosterova unajmila privatnog detektiva kako bi istražio pevačeve aktivnosti tokom braka.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas