Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Specijalna hirurška bolnica, preoperativna priprema, operativno lečenje, postoperativna nega – abdominalna, plastična, vaskularna, dečija hirurgija, urologija. Više o firmi Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Medicinska elektronika doo

Slušni aparati Siemens - ovlašćeni uvoznik i distributer. Prodaja slušnih aparata, servis, lekarski pregled i snimanje sluha. Više o firmi Medicinska elektronika doo

Guten Tag

Škola nemačkog jezika, opšti, specijalizovani i intenzivni kursevi nemačkog jezika za decu i odrasle, poslovni nemački, priprema za polaganje za ZERTIFIKAT DaF i A1 nivo. Više o firmi Guten Tag

Za lakše poslovanje

Aparati za vakumiranje hrane

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vakumiranje namirnica produžava rok upotrebe vakumirane hrane, bez obzira na to da li je u pitanju meso, voće, povrće ili praškasti proizvodi. Pored toga, vakumirane namirnice zauzimaju manje prostora i omogućavaju lakšu manipulaciju. U asortimanu firme Clair nalaze se kućni i profesionalni aparati za vakumiranje hrane, italijanskog proizvođača Reber.

Aparati za vakumiranje hrane


Mašine za vakumiranje, popularne vakumirke, doprineće očuvanju kvaliteta Vaših proizvoda, boljoj prodaji i zadovoljstvu Vaših kupaca. A samo zadovoljne mušterije se iznova vraćaju istom prodavcu i preporučuju njegove namirnice i ostalima.
 
U ponudi Clair-a, uvoznika i distributera firme Reber, nalaze se:

  • Kućni aparati za vakumiranje hrane, snage 250w
  • Poluprofesionalni i profesionalni aparati za vakumiranje hrane, snage 300W i 400W (pogodni za manje proizvođače namirnica)

Širine varnog dela su od 30 do 55 cm, u zavisnosti od modela.

Kada je u pitanju prodaja vakumirki, maloprodajne cene kreću se od 11.500 dinara (za kućnu upotrebu), garancija je godinu dana, a obezbeđen servis imate 7 godina.

Kako bi Vam još više olakšali pakovanje, čuvanje i transport namirnica, u Clair-u su za Vas obezbedili i kese za vakumiranje (raznih dimenzija), kao i posude za vakumiranje.

Unapredite sopstvenu proizvodnju hrane i produžite svežinu namirnica, čemu će doprineti aparati za vakumiranje hrane, firme Clair.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas