Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Subitex - usluga štampe i veza

Prodaja repromaterijala za tekstilnu industriju, pamučna i sintetička metraža, veliki izbor materijala po narudžbi, usluga veza na tekstilu i štampa. Više o firmi Subitex - usluga štampe i veza

Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata

Sigurnosna ulazna vrata, prodaja i ugradnja sigurnosnih ulaznih vrata. Izrada vrata i nadvratka. Sobna vrata od medijapana i segmentna garažna vrata. Više o firmi Omega-Plus str - sigurnosna ulazna vrata

Film i bioskop

Animirani film Up (2009)

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Film Up je fokusiran na život 78-godišnjeg Karla Fredriksona (glas mu daje Edward Asner) koji je oduvek imao san da otputuje do Južne Amerike. Kupuje hiljade balona kako bi ih zakačio za kuću da pluta po nebu i započinje svoje putovanje. Odjednom, on nije jedini, jer se neko pojavljuje na vratima kuće koja leti – to je mali izviđač Rasel. I tako, Karl poziva dečaka na putovanje do daleke divljine. U toj avanturi upoznaju pse koji govore, zle negativce i retku vrstu ptice po imenu Kevin.
Animirani film Up (2009)
Animirani film Up (2009)Animirani film Up (2009)Animirani film Up (2009)Animirani film Up (2009)Animirani film Up (2009)
Brilijantna i jednostavna priča o sudbini, lepi vizuelni efekti, kao i obično sa Pixar-om, smešni i pametni dijalozi... još jedan pun pogodak od Michael-a Giacchino-a i zanimljivih glumaca koji daju glasove likovima. Govoreći o likovima, jedan od najupečatljivijih je pas, tačnije neka vrsta psa-robota, koji će Vas prijatno bocnuti u svakoj sceni u kojoj se nalazi. Jednostavno, jedan od najzabavnijih likova produkcije Pixar ikada napravljen.

Up je američki animirani film iz 2009. godine, žanra komedija-avantura, producentske kuće Pixar Animation Studios, a distribucija je Walt Disney Pictures. Režiser je Pete Docter i ovo je njegov drugi dugometražni film, posle Monsters, Inc. Ujedno, ovo je i Pixar-ov deseti film, a prvi studijski, koji je predstavljen u Disney Digital 3D.

Film je dobio većinom pozitivne kritike, sa rejtingom od 98 procenata na Rotten Tomatoes, sajtu posvećen kritikama, informacijama i novostima o filmovima. 

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas