Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Svet čarobnih balona

Adresa: Novosadskog Sajma 6, 21000 Novi Sad
Telefon: 065 633 83 05ANIMATOR ZA DECU MISTER TWISTER

Želite da za dečiji rođendan svom klincu priuštite nešto posebno, sa puno smeha i čarolije, što će ludo zabaviti njega i njegove drugare? Takođe, voleli biste da Deda Mraz kojeg angažujete da donese paketić za Vašu curicu ili dečkića bude originalan i neponovljiv, sa posebnim poklončićima koje spravlja pred decom? Animacija dece koju obavlja dečiji animator svakako je odlično rešenje za sve dečije proslave.

Dečiji animator Mister Twister


Postoje dečiji animatori koji znaju kako da pristupe deci, da ih animiraju i uvuku u svet čarolije. Ali nisu svi animatori za decu isti. Neki od njih znaju da zabaviti decu nije lako, i da je ta dodirna tačka sa najmlađima najčešće urođena crta, koju ili imaš, ili nemaš.

Animacija dece biće pun pogodak tek onda kada je se lati maštovita i beskrajno kreativna osoba, koja od najmanje sitnice ume da da ispriča priču, a od spontanog događaja napravi geg. Osoba koju deca vole i u koju već pri prvom kontaktu stiču poverenje. Deca nepogrešivo osete pozitivnu energiju i na osnovu toga odlučuju čemu će da posvete pažnju. Zato animatori za rođendane moraju biti i izvrsni psiholozi i dobri pedagozi i večita deca, koja će punim srcem ući u svet detinjstva.

Animacija dečijih rođendana


Animator za decu Mister Twister je osoba oko koje se mališani rado okupljaju, gde god da se pojavi. Na maštovit i jedinstven način pomoći će Vam kada je u pitanju:

  • animacija dece na rođendanima
  • animacija dece na korporativnim zabavama
  • Deda Mraz i novogodišnja predstava
  • animacija dece i dečije predstave za sve prilike

Animacija dečijih rođendana koju njemu poverite biće izvedena vrhunski, profesionalno i sa puno ljubavi i mašte. Mister Twister će decu uvesti u svoj čarobni svet balona, od kojih na licu mesta pravi najrazličitije figure: životinje, junake iz crtanih filmova, cvetiće, lude šešire, pa čak i nakit. Svaki mali gost dobiće poklon - figuru od balona po sopstvenoj želji, a slavljeniku se poklanja specijalna kreacija. Svaku figuru prati avanturistička priča, koju klinci prate širom otvorenih očiju. Usput ih očekuju i sjajni mađioničarski trikovi, a postoji mogućnost da se organizuje i čitava dečija predstava.

Dečiji animator Mister Twister može zabavljati decu i na korporativnim zabavama za firme, na koje je pozvan i podmladak.


Obzirom da su baloni glavni alat ovog simpatičnog animatora, njegov studio za dekoraciju i animaciju Vam može ponudite još jednu uslugu za dečije zabave, a to je dekoracija za dečiji rođendan. Ukoliko Vas zanima dekoracija prostora za ovu i razne druge prilike, više informacija naći ćete na stranici Dekoracija balonima.


Šta sve ovaj maštoviti studio ume da napravi od balona, i u koje svrhe možete iskoristiti njihovo umeće, saznajte na stranici Svet čarobnih balona - studio za dekoraciju i animaciju.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas