Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ordinacija za genetiku i pedijatriju Dr Popić-Paljić

Genetsko savetovalište, prenatalna dijagnostika, rizici u trudnoći. Biohemijski markeri, analiza plodove vode, analiza kariotipa. Pedijatrijska ordinacija. Više o firmi Ordinacija za genetiku i pedijatriju Dr Popić-Paljić

HCC doo - elektronske hotelske brave

Elektronske brave i kontrola pristupa za hotele. Hotelski sistemi Adel, hotelske brave JWM, Omnitec hotelski sefovi, brave i mini barovi, Videx cyberlock brave. Više o firmi HCC doo - elektronske hotelske brave

Ginekološka ordinacija Ejlejtija

Ginekološka ordinacija u Novom Sadu. Ginekološki pregled, ekspertni ultrazvuk, CTG, kolposkopski pregled, ultrazvuk dojki, lečenje steriliteta, brisevi. Više o firmi Ginekološka ordinacija Ejlejtija

Zdravlje i lepota

Alergijski testovi

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Alergijski testovi mogu da se obave bilo kad, ali su jesenji i zimski meseci idealni za testiranje na alergiju, jer je tada u vazduhu mnogo manje alergena nego s proleća. Alergo testovi služe da se na brz i bezbolan način sazna da li je osoba alergična i koje vrste alergija ima. Testovi na alergene su neophodni kako bi se odredilo i sprovelo adekvatno lečenje alergije.

Alergo testovi, VirtualniGrad


Alergološka ordinacija Dr Veselin Kikinđanin vrši alergo test kod dece i odraslih i obavlja specijalistički lekarski pregled. Nakon dobijenih rezultata, alergolog savetuje koji će se lekovi za alergiju koristiti. U okviru ove alergološke ordinacije, obavljaju se svi alergijski testovi:

  • inhalatorni alergo testovi
  • nutritivni alergo testovi (alergija na hranu)
  • alergijski testovi na aditive
  • test provokacije (alergija na lekove)
Alergijski testovi, VirtualniGrad


Nije dovoljno da primetite alergijske reakcije i da sami koristite lekove. Veoma je važno da saznate na šta ste alergični, kako bi se alergija suzbila na odgovarajuć način. Jer, nije svejedno da li Vas muči alergija na hranu, alergija na lekove ili alergija na grinje, ambroziju ili polen. Svaka od ovih alergija ima svoj način lečenja.

Obzirom da je prof. dr Veselin Kikinđanin pedijatar-alergolog, posebna se pažnja usmerava na lečenje alergije kod beba i dece. Čim se primete prvi simptomi alergije kod beba, ali i kod odraslih, ne sme se čekati, već doći kod specijaliste koji će obaviti alergo test. Jedino tako borba protiv alergije može biti uspešna.

Ordinacija u kojoj ćete dobiti najstručnije savete i lečenje, kada su u pitanju alergije kod beba, dece i odraslih, ali i ordinacija u kojoj se mogu uraditi alergijski testovi je alergološka ordinacija Dr Kikinđanin.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas