Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Bus Computers doo:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bus Computers

Adresa: Slovačka 13a, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 47 21 664; 021 47 21 668ALARMI I SIGURNOSNA OPREMA

Tehnička zaštita objekata, a time i protivprovalni sistemi, nešto su u čije ulaganje treba posmatrati kao investiciju, a ne kao trošak. Radi povećanja nivoa bezbednosti,  kada su u pitanju alarmi i sigurnosna oprema u firmi Bus Computers primenjuje se integrisani sistemi zaštite. Tendencija je da se objedine svi sistemi zaštite: protiprovalni sistemi, protivpožarni sistemi, kontrola pristupa i video nadzor.

Alarmi i sigurnosna oprema


Često su korisnici u zabludi jer protivprovalni sistem smatraju komplikovanim i skupim. Prva zabluda da je sistem komplikovan potiče zbog nedostatka pravih informacija i zbog toga što je tehnička zaštita relativno nova oblast na našim prostorima. Druga zabluda je da su previsoke cene;  svakodnevno se pojavljuju novi savršeniji modeli, uz stalni pad cena.

Uz mala ulaganja, možete višestruko podići stepen zaštite Vaše imovine. U svim sistemima koji se nude, protivprovalni sistem je osnovni podsistem zaštite. Naravno, ovaj sistem bi trebalo integrisati sa ostalim sistemima; prvenstveno sistemom video nadzora, zatim i sa sistemom za detekciju požara i sa sistemom kontrole pristupa.


INTERNET, UMREŽAVANJE, WIRELESS INTERNET PROVAJDER

Ukoliko Vam je potreban Internet, umrežavanje (žičano i bežično) ili wireless internet provajderi, obratite se Bus Computers-u. Firma ima kompletnu ponudu opreme; aktivne - (ruteri za internet, svičevi itd),  pasivne - (ormani, paneli, kablovi, konektori itd), servis, projektovanje i izvodjenje složenih računarskih mreža.

U ponudi je i usluga bežičnog pristupa internetu (bežični internet - wirelless), na lokacijama na kojima ne postoji  telekomunikaciona infrastruktura. Veza se može ostvariti čak i između udaljenih mesta, bez većih gubitaka u kvalitetu veze i kapacitetu protoka. Njihova mreža za provajding bežičnog  interneta pokriva veći deo Banata, sa preko 3.500 korisnika i tendencijom daljeg širenja.


Zanima Vas prodaja i servis računara i fiskalnih kasa? Više informacija nalati se na stranici Bus Computers - računari , fiskalne kase.

Ukoliko Vas zanima Program za maloprodaju ili Program za knjigovodstvo i finansije, više informacija potražite na stranici Poslovni programi.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas