Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca

Nautička oprema za čamce, brodove, skutere i glisere. Prodaja nautičke opreme, boje za čamce, antivegetativni premazi, gumeni čamci, motori, brodovi, gliseri. Više o firmi Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca

Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike

Baloni za sve. Dečiji baloni, dekoracija za dečije rođendane i animator za decu. Originalna dekoracija balonima za svadbe, promocije, korporativne zabave. Više o firmi Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike

Ultrazvuk glave i vrata - Medikdent NS

Ultrazvuk vrata i glave, ultrazvuk štitaste žlezde, paraštitastih žlezda, ultrazvučna dijagnostika bolesti pljuvačnih žlezda i limfnih žlezda vratne regije. Više o firmi Ultrazvuk glave i vrata - Medikdent NS

Za porodicu

Aktivno traženje posla - besplatan seminar

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Tražite posao? Svi znamo da danas naći zaposlenje u Srbiji nije nimalo lako. Postoje zvanični konkursi, kao i rubrike Oglasi za posao, koje su prepune svega i svačega, a opet, mali je broj onih kojima je za pronalaženje posla dovoljno da prelistaju oglasne novine. Srećom, postoje besplatni seminari na kojima ćete dobiti stručne savete za pronalaženje posla.

VirtualniGrad


Seminar Aktivno traženje posla

Ukoliko ste nezaposleni, važno je da ne posustajete u traganju za poslom. Potrebno je da stvar uzmete u svoje ruke i budete aktivni!

Gde naći posao? Kako naći posao? Kako se ponašati na razgovoru za posao? I na kraju, kako dobiti posao... pomoć, savete i odgovore na sva ova važna pitanja dobićete ukoliko dođete na besplatan seminar Aktivno traženje posla. Pored navedenog, saznaćete kako da istaknete svoja znanja i sposobnosti, a ukoliko Vam je potrebno, i gde da steknete potrebne veštine ili diplome.

VirtualniGrad


Ovaj besplatni seminar, namenjen nezaposlenim osobama, održava se svake srede, od 16 do 17 časova, u NU Božidar Adžija, u Novom Sadu.

Saznajte gde i kako se zaposliti, naučite pravila ponašanja, prikupite i saberite bitne informacije u vezi sa traženjem posla...verujte u sebe i nađite posao! Prijavite se na besplatan seminar Aktivno traženje posla, u NU Božidar Adžija.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas