Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Udruženje za klasičnu homeopatiju Hahnemann

Homeopatija, holistička metoda lečenja, homeopatski lekovi i preparati. Homeopati, pregledi i lečenje. Četvorogodišnje studije homeopatije u Novom Sadu. Više o firmi Udruženje za klasičnu homeopatiju Hahnemann

Studio za tetoviranje American way

Tattoo i piercing studio u Novom Sadu. Profesionalno tetoviranje i body piercing nosa, pupka, jezika, obrva. Trajna šminka obrva i usana (permanent make up). Više o firmi Studio za tetoviranje American way

Kozmetički salon Tina - S

Kozmetički tretmani lica i tela. Tretmani Bioptron lampom. Masaža, pedikir, manikir. Trajna šminka, japansko iscrtavanje obrva, nadogradnja svilenih trepavica. Više o firmi Kozmetički salon Tina - S

Za lakše poslovanje

Akcija za žene preduzetnice na Članstvo u Privredi Grada - 26.02.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Drage dame, VirtualniGrad želi da podrži žensko preduzetništvo i stoga omogućava 20% popusta u mesecu martu na Članstvo u Privredi VirtualnogGrada svim ženama koje vode sopstvene biznise! VirtualniGrad je online brend star 15 godina - prvi privredni adresar na internetu, koji preduzetnicima pruža višemilionsko tržište i više načina za promociju. Saznajte šta podrazumeva Članstvo u Privredi i kakve ćete koristi od njega imati, a potom nam se javite, dok traje akcija za žene preduzetnice!

Popust za žene preduzetnice

S obzirom da danas u poslovnom svetu postoji puno mudrih, uspešnih, upornih, sposobnih žena sa sjajnim idejama, ogromnim entuzijazmom i željom da napreduju, želeli smo da doprinesemo njihovoj većoj poslovnoj uspešnosti. Sve ove žene se trude da uz pomoć svoje inspiracije, znanja i veština vode sopstveni biznis, a neretko nailaze na more prepreka i otežavajućih okolnosti. Voditi sopstveni posao nije lako, a biti uspešno poslovna žena je veliki izazov. Naša je želja da vam pomognemo da taj izazov savladate!

Ako ste žena preduzetnica, ukoliko nam se javite do kraja marta 2016. godine, odobravamo Vam  20% popusta na Članstvo u Privredi VirtualnogGrada, koje Vam može pomoći da budete uspešnije u svom poslu. Prijavite se putem ove kontakt forme ili nam se javite na broj telefona 064 241 90 43.


Šta podrazumeva Članstvo u Privredi VirtualnogGrada?

Članstvo u Privredi Grada podrazumeva:

  • Obezbeđivanje potencijalnog tržišta preko sajta Grada od minimum milion posetilaca godišnje
  • Kreiranje kompletne prezentacije poslovanja, sa tekstom, fotografijama, logoom i kontakt podacima i postavljanje na sajt Grada
  • Kreiranje i postavljanje članaka kojima je cilj da izazovu interesovanje Vaših ciljnih klijenata o Vašim pojedinačnim proizvodima ili uslugama
  • Ukoliko imate sajt, link ka Vašem sajtu naći će se na stranicama VirtualnogGrada i time doprineti da do njega dođe veći broj potencijalnih klijenata


Posebna ponuda za žene koje vode ordinacije i salone lepote

Sve pripadnice nežnijeg pola, koje vode sopstvene ordinacije ili kozmetičke salone, mogu da iskoriste popust na posebnu ponudu. VirtualniGrad im nudi dve različite online poslovne prezentacije i PR članke na dva različita, podjednako uspešna portala - na portalu Ordinacije.info i portalu VirtualniGrad. Cena ovog paketa je izuzetno povoljna, a do kraja marta i na njega važi pomenuti popust od 20%!

Akcija za žene preduzetnice


Portal Ordinacije.info je najposećeniji sajt koji se u Srbiji bavi predstavljanjem lekarskih ordinacija, medicinskih laboratorija, apoteka, optika, salona lepote itd.


O portalu VirtualniGrad.com

Portal VirtualniGrad.com sadrži kompletne poslovne prezentacije firmi, raspoređene po delatnostima. Pored toga, sajt obiluje i uvek aktuelnim i zanimljivim informacijama iz različitih oblasti.

Sajt do sada broji više od 12 miliona jedinstvenih poseta (pojedinačnih osoba koje ga posećuju), a kao kanal komunikacije koristilo ga je više stotina Članova Privrede i desetine hiljada kupaca.

Ovaj poznati portal sve ove godine postoji prevashodno zbog proizvodnih, uslužnih i trgovačkih firmi, Članova Privrede i Građana koji koriste njihove robe i usluge.

VirtualniGrad nosi ovaj naziv iz razloga što se njegove zidine prostiru u online svetu, ali sve što se u njemu dešava, stvarno je i opipljivo. On doprinosi stvaranju stvarnih kontakata, komunikaciji sa stvarnim ljudima, koji obavljaju stvarne poslove i kupuju stvarne proizvode.

Naši klijenti su firme koje rade na različitim tržištima, imaju različite kupce, jaču ili slabiju konkurenciju. Naizgled, Članovi Privrede su potpuno različite firme, koje vode različiti ljudi. Ipak, nešto im je zajedničko: žele da rade bolje, povećaju prodaju i zarade više. I, znaju da im u tome pomaže VirtualniGrad. U kompletnoj misiji ka boljem poslovanju, pomaže im naš stručni kadar sa višegodišnjim znanjem i iskustvom iz oblasti konsaltinga, marketinga, copywritinga, web i grafičkog dizajna i tehničke podrške.

Ukoliko ste preduzetnik, kao član privrede VirtualnogGrada dobijate ogromno, višemilionsko tržište i više načina za promociju, koji svi vode ka istom cilju - kontaktima od strane Vaših ciljnih kupaca, uspešnijoj prodaji i boljem poslovanju.


Da biste ostvarili pravo na 20% popusta za žene preduzetnice na Članstvo u Privredi VirtualnogGrada, prijavite se putem ove kontakt forme ili nam se javite na broj telefona 064 241 90 43,  do kraja marta 2016. godine.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas