Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zlatara Šandol sztr

Izrada i popravka nakita od zlata i kaučuka. Burme za venčanje. Zlatne ogrlice, narukvice, lančići, prstenje, minđuše. Bušenje ušiju. Otkup nakita. Više o firmi Zlatara Šandol sztr

Stomatološka ordinacija Rose Dent

Stomatološke usluge.Implantologija, oralna hirurgija, lečenje paradontopatije, mobilna i fiksna protetika, dečija stomatologija, konzervativna stomatologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Rose Dent

Stomatološka ordinacija Umnjak

Stomatološki pregled i konsultacije,estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija sa implantologijom, ortodoncija, dečija stomatologija i parodontologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Umnjak

Za lakše poslovanje

Akcija za igraonice, rođendaonice, vrtiće i dečije klubove - 02.05.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Portal VirtualniGrad započeo je akciju za igraonice, rođendaonice, vrtiće i dečije klubove, gde će pomenute delatnosti moći da predstave svoje poslovanje na portalu uz popust i bonus. Nađite se na najaktuelnijem spisku svih igraonica i vrtića u Novom Sadu! Akcija traje do kraja aprila. Saznajte zašto treba da iskoristite ovu priliku i predstavite svoju igraonicu, vrtić ili klubić namenjen najmlađima baš na našem portalu i koji su benefiti ove ponude!

Akcija za igraonice, rođendaonice, vrtiće u Novom Sadu


Požurite kako bise Vaša igraonica, rođendaonica, vrtić ili klubić za decu našli u vrhu liste! Javite nam se putem ove kontakt forme ili na broj telefona 064 24 19 043.

S obzirom da smo često u kontaktu sa vašom ciljnom grupom, odnosno roditeljima, imamo saznanje da im je potreban jedan validan spisak svih igraonica u Novom Sadu. To se odnosi i na rođendaonice, privatne vrtiće i dečije klubove. Postojeći spiskovi na raznim portalima su poprilično zastareli, na njima se nalaze davno zatvoreni objekti, a ne nalaze novootvoreni.

Rešili smo da napravimo jedan aktuelan spisak objekata pomenutih branši, koji će biti koristan kako roditeljima, tako i vlasnicima objekata. To znači da formiramo liste svih igraonica, rođendaonica, vrtića i dečijih klubova u gradu, ali samo Članovi Privrede VirtualnogGrada će imati kompletne poslovne prezentacije, sa svim podacima za kontakt. Naravno, roditeljima pri donošenju odluke oko izbora igraonice, rođendaonice, vrtića ili dečijeg klubića nije dovoljno samo da znaju da on postoji i gde se nalazi, već i da saznaju čime raspolaže, kakav prostor koristi, kakve programe nudi, ko radi sa decom, koje su cene, da li ima popusta i akcija itd. Ukoliko se odlučite na Članstvo u Privredi VirtualnogGrada, ne samo da ćete se naći pri vrhu ovih spiskova, već će roditelji moći da pogledaju vašu kompetnu ponudu, sa tekstom i fotografijama, na jednom mestu, kao i sve Vaše kontakt podatke.

Dok traje akcija, cene Članstva za navedene delatnosti su snižene 20%, a uz to nudimo i bonus - kada postanete Članovi Privrede VirtualnogGrada, radionica za izradu slanog i slatkog keteringa Homemade with love časti Vaše kupce sa stalnih 20% popusta.


Šta dobijate kao Član Privrede VirtualnogGrada

Kao Član Privrede VirtualnogGrada, dobijate:

  • Obezbeđivanje potencijalnog tržišta preko sajta VirtualniGrad od minimum milion posetilaca godišnje
  • Kreiranje i postavljanje kompletne SEO optimizovane poslovne prezentacije, sa neograničenim brojem fotografija i svim kontakt podacima. Ukoliko imate sajt, link ka Vašem sajtu naći će se na stranicama VirtualnogGrada i time doprineti da do njega dođe veći broj potencijalnih klijenata. Prezentacije mogu imati 3 strane, tako da izgledaju kao mini sajt. Pogledajte kako izgleda prezentacija jedne igraonice - rođendaonice.
  • Kreiranje i postavljanje najmanje 4 SEO optimizovana članka u toku godine, a može i više, po potrebi, na različite teme. Pogledajte kako izgleda jedan članak za igraonicu - rođendaonicu.
  • Promociju kroz ostale kanale koje koristimo, poput naše Facebook stranice, koja broji skoro 4000 pratilaca i mesečni newsletter, koji šaljemo na preko 3000 adresa, ali i druge komunikacione kanale
  • Značajan popust na naše ostale usluge, kao što su izrada web sajta, vođenje FB stranice, copywriting, SEO optimizacija, Google kampanja, web i grafički dizajn
  • Popust na izradu i postavljanje banera na portalu VirtualniGrad


Cene Članstva

Dok traje akcija, cene Članstva za igraonice su snižene za 20%. Za informacije o cenama nam se javite putem ove kontakt forme ili na broj telefona 064 24 19 043.

Internet reklamiranje, portal VirtualniGrad

 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas