Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zlatara Šandol sztr

Izrada i popravka nakita od zlata i kaučuka. Burme za venčanje. Zlatne ogrlice, narukvice, lančići, prstenje, minđuše. Bušenje ušiju. Otkup nakita. Više o firmi Zlatara Šandol sztr

Motel Bojana

Za sve one koji traže jeftin motelski smeštaj ili noćenje u Novom Sadu, motel Bojana predstavlja svoju specijalnu ponudu za sve drage goste. Bežični internet. Više o firmi Motel Bojana

Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

Rođendaonica sa dvorištem od 200m2, sa uređenom travnatom površinom za dečije aktivnosti i prelepim letnjikovcem za roditelje. Sportski rođendani za decu. Više o firmi Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

Za kancelariju

Softver za ugostiteljstvo na akciji

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Registracija ugostiteljskog objekta za sobom nosi veliku odgovornost. Pokušavate da organizujete posao kao celinu i verovatno već u startu uočavate težinu zadatka, s obzirom da morate da vodite brigu o svakom detalju. Biti odgovorno lice je veoma složen posao i potrebno je da ga podelite sa nekim, kao što je  Agronova.

Akcija softvera za ugostiteljstvo Agronova


Agronova je pouzdana i profesionalna agencija za knjigovodstvo. Pored poslova vođenja knjigovodstva kao što su knjiženje poslovnih promena, zastupanje pred poreskim organima, prijave i odjave radnika, i mnogih  drugih, Agronova distribuira softver za ugostiteljstvo.

Vaše angažovanje oko ulaza i izlaza određenih količina pića iz asortimana restorana ili kafića, biće prilično olakšano jer softveri za šankove odrađuju na vrlo efikasan način celokupan posao, a jednostavna tabelarna preglednost omogućava na licu mesta proveru izdatih računa, daje precizne iznose i dozvoljava ispravku eventualnih grešaka prilikom unosa podataka.

Akcija softvera za ugostiteljstvo Agronova


Dnevni promet ugostitelja veoma pregledno daje podatke iz kolona kao što je naziv artikla, preneta količina pića, ulaz robe, izlaz robe po maloprodajnim cenama i što je jako važno, u svakom trenutku  program za vođenje kafića Vam pruža informacije o trenutnom stanju lagera i količini prodatog pića. Automatska kontrola zaliha olakšava poslovanje, nepotrebno množenje, sabiranje i oduzimanje možete slobodno zaboraviti.

Kao što sebi, kao vlasniku ugostiteljskog objekta olakšavate poslovanje, takođe softver za kafiće, kafane i restorane je jednostavan i praktičan za upotrebu i korišćenje za radnike u objektu. Obračun konobara je takođe, deo softvera za ugostiteljstvo sa pogledom na stanje i pregled novčanog prometa po zaposlenima. U svakom trenutku imate informaciju o tome koji šank izdaje robu, da li je i na koji način naplaćen račun, kao i ukupan saldo, tj. ukupan pazar.

Akcija softvera za ugostiteljstvo Agronova


Danas je veoma rasprostranjen akcijski način poslovanja. Ako Vi odredite dane za akciju određenih  proizvoda i iznos popusta, program za vođenje kafića će paletom poslova prodaja sa popustom automatski vršiti obračun artikala sa umanjenim procentom popusta i štampati fiskalni račun gde je vidljiv iznos tog popusta.

Korišćenjem softvera za ugostiteljstvo, slobodno možete izbaciti iz upotrebe digitrone i kalkulatore. Imaćete vrlo pouzdan, celokupni program za poslovanje ugostitelja. Dobićete preglednost šank liste, ulaz i izlaz robe, obračun po konobarima, vreme izdatih računa i na kraju iznos dnevnog pazara, razvrstanog na plaćanje u gotovini ili putem platne kartice. Sve na jednom mestu, uz racionalno korišćenje vremena, precizno i pregledno.

Ako Vam je potrebna pomoć za vođenje knjigovodstva, iskoristite akciju agencije Agronova  koja pruža besplatno korišćenje softvera.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas