Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Časovničarska radnja Željka Marušić

Časovničar, popravka ručnih, zidnih, džepnih satova, otkup satova, originalni delovi za satove Longines, Roamer i Certina, proizvodnja skeletnih drvenih satova. Više o firmi Časovničarska radnja Željka Marušić

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Fizijatrijski pregled, EMNG pregled, fizikalna terapija,rehabilitacija, kućni pregled fizijatra. Više o firmi Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Stomatološka ordinacija Rose Dent

Stomatološke usluge.Implantologija, oralna hirurgija, lečenje paradontopatije, mobilna i fiksna protetika, dečija stomatologija, konzervativna stomatologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Rose Dent

Hobi i sport

Kućni ljubimci i briga o njima, rekreacija i sport, umetnost kao hobi, uradi sam, fotografija i foto oprema, ribolov i lov kod nas i u okruženju, zdrava ishrana, cveće i zelenilo, sam svoj majstor, ekologija i zaštita životne sredine.

Insanity treninzi za žene

Želite brz i vidljiv efekat u zatezanju vašeg tela, a nije vam strano da zaista vežbate ili baš uživate u tome? Privlače vas izazovi i akcija i svesni ste da je stres najlakše ukloniti kroz vežbanje? Za vas je kao stvoren Insanity program za žene, koji će vašem telu i umu podariti baš ono što vam treba! Ukoliko volite da vežbate isključivo među ženama, odgovaraće vam Insanity treninzi koje ima ženski fitnes centar B-fit, u Novom Sadu.

Insanity treninzi za žene, Novi Sad


Šta je Insanity trening?

Insanity je visokointenzivni trening koji brzo i efikasno topi masne naslage i vraća telo u top formu. Vežbe se baziraju na kardio aktivnostima koje poboljšavaju kondiciju, eksplozivnost i mišićnu snagu i izdržljivost. Vežbe se izvode maksimalnim intenzitetom 3-4min, sa kratkim pauzama od 30 sekundi. Na taj način se ubrzava metabolizam i dolazi do gubitka viška kilograma. Za Insanity trening se kao otpor koristi jedino težina sopstvenog tela.


Za koga je idealan Insanity fitness?

  • za one koji vole izazove
  • za one koji vole vežbanje
  • za one koji žele brze rezultate u oblikovanju tela
  • za one koji žele da sigurno održe i pojačaju svoju kondiciju
  • za one koji su spremni na intenzivan tempo vežbanja
  • za one koji žele da se intenzivnim treningom oslobode od stresa
  • za one koji vole da pomeraju sopstvene granice

Insanity trening podrazumeva različite Insanity vežbe, ali je njihov tempo, broj ponavljanja i dužina pauza između od velike važnosti. Vođeni iskusnim trenerom, dobićjate mogućnost da trenirate najkvalitetniji insanity program.

Insaniti je rekreacija za žene koje su svesne sebe i znaju da sopstvenim snagama mogu da učine sve što žele!

Da biste našli kontakt podatke ovog fitnes centra i saznali koji sve fitnes treninzi se tamo održavaju, pogledajte onlajn prezentaciju B-fit - ženski fitnes centar Novi Sad.

Popusti u Adrenalin parku u Novom Sadu

Da li ste spremni za pravu prolećnu rekreaciju, druženje, izazove, uzbuđenje? Volite savladavanje prepreka, imate nalet energije i želite da provedete sjajan i nezaboravan dan, drugačiji od ostalih? Okupite porodicu, prijatelje ili ekipu sa posla i iskoristite popuste u Adrenalin parku Zemlja čuda, u Novom Sadu!

Adrenalin park, popust, Novi Sad


U Adrenalin parku možete zakazati porodičnu avanturu, team building ili doći sami i uhvatiti se u koštac sa izazovima. Takođe, ovde možete proslaviti dečiji rođendan, koji će se sigurno prepričavati.

Do kraja aprila važi popust, koji podrazumeva da su cene ulaznica snižene na 300 dinara, umesto 500 dinara!

Zabava i rekreacija u Adrenalin parku namenjena je osobama svih uzrasta i svih nivoa spremnosti.

Adrenalin park se prostire se na preko 1000 m2 površine, a prepreke i sprave su raspoređene po težini, dužini i načinu prelaska, pa su tako na raspolaganju:

  • 6 dečijih prepreka i sprava, koje su postavljene na 80 cm od tla, te su preporučljive osobama nižim od 140 cm.
  • 10 visokih prepreka i sprava, postavljenih na 3m od tla i preporučuju se osobama višim od 140 cm
  • veštačka stena

 

Zašto posetiti Adrenalin park?

Pored rekreacije na svežem vazduhu, penjanje i savladavanje prepreka u Adrenalin parku omogućava savladavanje straha od visine, razvija samopouzdanje i motoriku, jača karakter i moć volje! Čeka vas fizička aktivnost, uz mnogo uzbuđenja, zabave i druženja sa raspoloženim ljudima.


Ostale detalje, više fotografija i sve kontakt podatke pronaći ćete na prezentaciji Adrenalin park Zemlja čuda, Novi Sad.

Prodavnica nautičke opreme i u Beogradu

Pored Novog Sada, i u Beogradu će postojati kutak u kojem ćete pronaći sve što vam treba, ukoliko vas zanima nautička oprema za čamce, brodove, glisere, skutere, gumeni čamci i kajaci, prohromski šrafovi i sva roba koja je potrebna za kvalitetan boravak na vodi. Prodavnica Gros Inox otvara svoj maloprodajni objekat i u Beogradu!

Nautička oprema, čamci, Beograd


Lokacija nove prodavnice je Novi Beograd, u ulici Dzona Kenedija 14. Zvanično otvaranje maloprodajnog objekta je 9. aprila 2016. godine, u 12 časova.

Kao što su dugogodišnji zadovoljni kupci već navikli, Gros Inox će u svojoj ponudi imati velik asortiman robe, odmah dostupan kupcima, po odličnoj ceni.

U lokalu će, pored nautičke opreme, moći da se kupe i Tohatsu vanbrodski motori, Zodiac gumeni čamci, kajaci, Deeper smart fishfinder, MaFra tečnosti za održavanje plovila, Vitrifrigo frižideri za brodove, kao i šrafovska roba.

Brodovi, gliseri, čamci, kajaci


Ova prodavnica nautičke opreme u Beogradu biće još veća i podjednako opremljena od postojeće prodavnice u Novom Sadu.

Stiglo je lepo vreme i sada je pravi momenat da pripremite svoje čamce za plovidbu i uživanje na vodi. Da biste videli kompletnu ponudu ove prodavnice, kao i sve kontakt podatke, pogledajte prezentaciju Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca.

Sportski štitnik za zube Playsafe

Vi ili Vaše dete se bavite nekim sportom ili rekreacijom? Bravo! Fizička aktivnost je izuzetno korisna za ljudski organizam. Međutim, da li ste znali da su povrede zuba izuzetno česte kod sportista i rekreativaca? Sportski štitnik za zube Playsafe, za decu i odrasle, zaštitiće Vaše zube i omogućiti Vam da se nesmetano bavite odabranom aktivnošću, ne razmišljajući o povredama zuba.

Sportski štitnici za zube Playsafe, Novi Sad


Statistika pokazuje da čak svako 5. dete i svaki 4. odrasli tokom života doživi povredu zuba, a velik procenat ovih povreda dešava se upravo tokom sportskih aktivnosti. Tokom bavljenja ekstremnim i kontaktnim sportovima mogućnost nastanka povreda zuba višestruko raste. Naravno, to ne treba da vas spreči da se bavite sportom. Važno je samo da nabavite adekvatnu zaštitu zuba od povreda.


Ove štitnike izrađuje stomatolog, specijalno za Vas. Sportski štitnici za zube Playsafe po Vašoj meri mogu da se naruče u Stomatološkoj ordinaciji Dr Bede, u Novom Sadu.


Šta je PLAYSAFE?

PLAYSAFE predstavlja štitnik za zube koji služi za prevenciju povreda nastalih u toku bavljenja sportom. Bilo da je u pitanju profesionalno ili rekreativno treniranje, štitnik za zube je neophodni deo sportske opreme.


Kome je namenjen PLAYSAFE?

Sportski štitnici za zube PLAYSAFE namenjeneni su svima, deci i odraslima, nezavisno od toga kojim se sportom bave. U skladu sa rizikom da će do povrede zuba doći, u kontaktnim sportovima izrađuju se čvršći štitnici, dok se kod grupnih sportova izrađuju štitnici od mekanijeg materijala.


Koje su prednosti u odnosu na druge štitnike?

PLAYSAFE je strogo indivudalni štitnik za zube, napravljen prema otisku zuba svakog sportiste. Samim tim ima minimalne dimenzije, što ne utiče na njegovu superiornu zaštitnu ulogu. Na ovaj način su izbegnuti najčešći problemi zbog kojih sportisti ne vole da nose univerzalne ili polugotove štitnike, a to su neudobni i glomazni štitnici, nemogućnost govora, poteškoće u toku disanja, kao i nepravilno oblikovanje polugotovih štitnika.

Štitnik za zube, Novi Sad

PLAYSAFE stoji čvrsto u ustima sportiste, ne ometa ga u toku igre i povoljno utiče na koncentraciju i  performanse. Takođe je važna činjenice da disanje i govor nisu ometani.


Kako se pravi sportski štitnik za zube PLAYSAFE?

PLAYSAFE se izrađuje tako što se pacijentu u stomatološkoj ordinaciji uzima otisak gornje i donje vilice i nakon toga se pravi štitnik od folija različite čvrstoće, u zavisnosti o kom sportu se radi.


Kako se održava ovaj sportski štitnik za zube?

Sportski štitnik za zube PLAYSAFE se jednostavno održava, nakon upotrebe se opere četkicom i pastom za zube i odloži se u kutuju za čuvanje štitnika.


Ukoliko Vas zanima cena štitnika za zube ili bilo koji drugi detalji u vezi sa ovom temom, kontaktirajte ovu ordinaciju. Kontakt podatke, kao i informacije o ostalim uslugama koje obavljaju, pronaći ćete na prezentaciji Stomatološka ordinacija Dr Bede, Novi Sad.

Prolećni radovi u bašti i živa ograda

Imate dvorište i volite da je ono lepo uređeno, da bude vaš mali kutak za predah i uživanje? Prolećni radovi u bašti su ključni za celu godinu, a u njih možete uključiti sve članove porodice. Da biste se izdvojili od okoline i obezbedili svom dvorištu divan ukras, jednostavan za održavanje, tu je i čudesna, brzorastuća živa ograda, koju vam može obezbediti Sil Club.

Prolećni radovi u bašti


U vremenu sve većeg zagađivanja životne sredine i okruženja u kojem živimo, svaki doprinos očuvanju i unapređenju prirode je veliki i neprocenjiv. Svaka nova zelena površina, sadnica, biljka, parče travnjaka, učiniće našu okolinu humanijom, prijatnijom, zdravijom, lepšom, obezbediti svež izvor kiseonika.


Radovi u bašti - zabava za celu porodicu

Treba brinuti i o mladim naraštajima i šta njima ostavljamo, u kakvom će oni živeti okruženju. Takođe ih treba uputiti i naučiti kako da postupaju i kakav odnos da imaju prema biljkama i prirodi uopšte.

Proleće je idalan period kada sve ovo možemo da pretočimo u akciju i uradimo nešto konkretno po tom pitanju. Angažujmo celu porodicu, uključujući i najmlađe za radove u bašti, kao što su: orezivanje, kopanje, grabuljanje, setva, sadnja. Biće to odličan vid rekreacije i druženja za sve.

Treba već sada napraviti planove za predstojeću sezonu. Odrediti gde šta posaditi, gde nabaviti biljke, kako preurediti kutak za sedenje, a travnjaku vratiti sjaj... Možda treba dodati i neko novo stablo u zadnji deo dvorišta i time obezbediti hladovinu tokom letnjih dana u godinama koje su pred nama.


Najbolja živa ograda

Za ograde i paravane uvek je pravi izbor čudesna živa ograda. U ponudi rasadnika Sil Club su jednogodišnje i dvogodišnje sadnice čudesne žive ograde. Svaka od njih ima svojih prednosti, a Vi samo treba da vidite koja Vama više odgovara.

Živa ograda, Srbija


Kada kupite biljke u nekom od rasadnika, najčešće nemate nikakvu garanciju od proizvođača da li će se ona primiti i uspešno rasti. Sa jedne strane, to je i razumljivo, jer je u pitanju živ materijal, koji vrlo lako može da propadne, ali Sil Club svojim kupcima i članovima daje garanciju na sve kupljene sadnice i to na jednogodišnje - pet godina, a na dvogodišnje - osam godina. Proverite i uverite se u kvalitet sadnog materijala, koji se i svojom garancijom izdvaja od mnogih drugih na tržištu.

Poručene sadnice stižu na kućnu adresu krajem marta, odnosno početkom aprila zavisno od meteoroloških uslova, zajedno sa uputstvom za sadnju i kontaktom firme koja vam može u tome pomoći. Isporuka se obavlja na teritoriji cele Srbije.

Za kontakt podatke, cene sadnica žive ograde i više detalja o distribucionom centru, pogledajte prezentaciju Sil Club - čudesno žbunje.


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas