Privreda GradaPrijavite Firmu

Izdvajamo iz privrede

Inkom doo - gasni kotlovi i oprema

Gasni kotlovi, kotlovi na čvrsto gorivo. Oprema za grejanje, vodovod i kanalizaciju. Prodaja gasnih kotlova, projektovanje i ugradnja gasnih instalacija. Više o firmi Inkom doo - gasni kotlovi i oprema

Gaston Floor doo - podne obloge

Podne i zidne obloge za kancelarijske, sportske, poslovne prostore, škole i bolnice. Laminatni, PVC i tekstilni podovi, parketi. Projektovanje i ugradnja. Više o firmi Gaston Floor doo - podne obloge

Herc doo - prodavnica bele tehnike

Prodavnica bele tehnike: veš mašine, šporeti, televizori, klima uređaji, kotlovi, frižideri, bojleri. Gorenje, Electrolux, Whirpool, Bosch, Indesit aparati. Više o firmi Herc doo - prodavnica bele tehnike

Za kuću i stan

Oprema za kuću i stan, kuhinje i nameštaj, podovi, zidovi i dekoracija, bela tehnika i aparati, računari, TV i muzički uređaji, grejanje i klimatizacija, obezbeđenje i rasveta, prodaja i iznajmljivanje stanova i kuća.

Roletne za prozore Novi Sad

Roletne za prozore doprinose kvalitetnijem životu jedne porodice, jer kuću ili stan štite od svih vremenskih uslova. Bilo da odaberete moderne PVC roletne ili postojane ALU roletne, vaš dom će dobiti savršenu zaštitu od pogleda prolaznika i suseda, zasenčen prostor kada je jako sunce i hladovinu koju bez roletni ne biste mogli postići, ali i fizički štiti od jake hladnoće ili grada.

Ugradnja roletni, Novi Sad


Priznaćete, životni prostor koji ne upotpunjavaju roletne na prozorima delovao bi ogoljeno. Kvalitetne roletne, kada se jednom ugrade, trebalo bi da traju godinama i obezbeđuju vam prijatnu atmosferu za život i rad. Naravno, bitno je kakve su roletne koje odaberete, ali i kakvo je umeće majstora koji će vršiti ugradnju roletni.

Kada su u pitanju roletne za prozore, Novi Sad ima solidnu ponudu, ali je uvek najbolja opcija da vam ih preporuče i ugrade profesionalci. Ugradnja roletni je osnovna delatnost roletarske radnje Rol Plast. Na raspolaganju su:

  • PVC roletne - plastične roletne
  • ALU roletne
  • roletne na makaze

Ugradnja roletni na PVC i drvene prozore podrazumeva i merenje i montažu, pa se i cene roletni formiraju u skladu sa tim. Minimalna obračunska mera je 1 m2.

Roletne za prozore, Novi Sad


Ukoliko imate roletne koje su pokvarene, ovde se vrši i usluga popravke roletni, što podrazumeva zamenu starog zastora i otklanjanje kvarova na starim roletnama.

Ostale usluge koje obavlja Rol Plast su ugradnja roletni na terase, ugradnja komarnika na prozore i vrata, ugradnja venecijanera ili trakastih i rolo zavesa, ugradnja harmonika vrata itd.

Ukoliko želite PVC roletne ili ALU roletne, zanima vas ugradnja roletni na prozore ili njihova cena, pronađite više informacija i kontakt podatke ovih roletara na prezentaciji Rol plast - roletar Novi Sad.

Zašto su dobre granitne sudopere Blanco?

Pre nego što počnu sa opremanjem kuhinje, mnoge porodice se dvoume da li da odaberu inoks ili granitne sudopere. Postoji neopravdana bojazan da su granitne sudopere osetljive i da će svoje, na prvi pogled primetne estetske kvalitete, izgubiti tokom godina korišćenja. Ipak, domaćice, ali i domaćini koji koriste granitne sudopere Blanco proizvođača, potvrdili su nam da je njihovo održavanje jednostavno, da se lako čiste i da su otporne i na toplotu!

Granitne sudopere Blanco


Zbog svoje izuzetne estetike i savršenog uklapanja u svaku kuhinju, granitne sudopere nekima odaju utisak osetljivosti. Međutim, one su upravo suprotno od toga - izuzetno otporne i lake za održavanje. Na njima ne ostaju mrlje od kamenca, ostataka hrane, otporne su na ogrebotine i toplotu. Ukoliko se i stvori neka mrlja, ona se jednostavno uklanja sunđerom i sredstvima za održavanje sudopera.

Dugogodišnji korisnici Blanco sudopera od granita su prezadovoljni njihovim kvalitetnom

Ipak, nisu sve granitne sudopere iste. Kvalitet i dugotrajnost veoma zavise od proizvođača. Blanco koristi veliki procenat granita, što sudoperama ove nemačke marke daje otpornost i mogućnost lakog održavanja. Sudopere sa malim procentom granita su mnogo osetljivije.

Tamne ili svetle, granitne sudopere Blanco se jednako lepo održavaju i unose kvalitet više u vašu kuhinju.

Dodatne karakteristike ovih sudopera su optimalna iskorišćenost prostora, funkcionalnost, dodatni pokretni pribor, različite dimenzije sudopera...

U Novom Sadu i Beogradu, prodaja granitnih sudopera Blanco obavlja se u prodajnim salonima uvoznika i distributera Kobex, čiju prezentaciju možete pogledati preko ovog linka, a tamo ćete naći i njihove kontakt podatke, kako biste se informisali za cene sudopera i sve ostale informacije.

Zebra zavese idealne za svaki prostor

Bilo da opremate stan, kuću ili poslovni porostor, vaš ambijent može dobiti potpuno novu dimenziju uz zebra zavese. Zebra zavese su veoma dekorativna zamena za zavesu, koja reguliše svetlost u meri koja vam odgovara, jer se mogu namestiti tako da budu manje ili više providne. To su antialergijske zavese koje se vrlo lako održavaju i štede vam vreme. Poznate se i kao suntrip zavese ili dan i noć zavese.

Zebra zavese, Novi Sad


Zebra rolo zavese imaju toliko prednosti u odnisu na klasične zavese, da su postale pravi hit u svetu. Kod nas ih možete nabaviti, u više dimenzija, dezena i boja, u salonu zavesa Zorus Stil, u Novom Sadu.

Rolo zavese zebra izuzetno su estetsko rešenje za svaki prostor, a najveća prednost im je upravo regulisanje svetlosti na način na koji vama odgovara. Sve zebra zavese mogu se namestiti tako da budu više ili manje providne, i samim tim one puštaju onu količinu svetlosti koja vam je u datom trenutnku potrebna. Podrazumeva se da su samim tim i idealna zaštita od tuđih pogleda. Platno od kojeg su sačinjene je dvoslojno, što znači da se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja materijala. Ručno se reguliše se stepen preklapanja polja i količina propuštanja svetlosti u prostoriju.

Zebra zavese prodaja, Novi Sad


Zebre odbijaju prašinu i praktične su za održavanje, jer je dovoljno da se prebrišu. Dakle, više se ne morate bakćati sa pranjem, sušenjem i peglanjem zavesa, a imaćete besprekorno čistu zaštitu od sunca. Pogodne su za sve vrste prostorija, uključujući i poslovne prostore i lokale.

Pored toga što su posebno lepe, elegantne i moderne, zebra zavese su i vrlo dugotrajne, jer su materijali čvrsti i jaki.

Zebra rolo zavese, Zorus Stil


Ukoliko vas zanimaju zebra zavese, prodaja se obavlja u salonu zavesa Zorus Stil, Novi Sad. Pored ove vrste rolo zavesa, u njihovoj ponudi su i plisei, koji su takođe hit u svetu, klasične zavese, garnišne, draperije, mebl štofovi, prekrivači, jastuci, baldahini, stolnjaci, tapete. Zorus Stil je otišao i korak više, pa u svojoj ponudi ima i dizajn prostora i opremanje enterijera, što znači da vam može pružiti svu potrebnu stručnu pomoć oko odabira i kombinovanja elemenata koji će vaš prostor učiniti jedinstvenim i baš onakvim kakvim ste ga zamislil

Sve kontakt podatke i više informacija o salonu naći ćete na prezentaciji Zorus Stil szktr - salon zavesa Novi Sad, zebra zavese.

 

3 razloga zbog kojih su vam potrebni pregradni zidovi

Imate stan koji nije funkcionalan onoliko koliko bi to trebalo Vama i članovima Vaše porodice? Neverovatno je na koje vas sve načine Vas pregradni zidovi mogu dovesti do Vašeg prostora iz snova, i to na brz i jednostavan način. Bez malterisanja i nereda koje nosi klasično zidanje, a sa svim prednostima koje pravi zidovi nose, pregradni zidovi rešavaju nefunkcionalnost mnogih stanova i život mnogih porodica dovode na znatno viši nivo.

Pregradni zidovi u stanu


Od jedne sobe - dve

Vaš stan ima malo prostorija i to je nedovoljno da bi svaki član porodice imao svoj kutak? Ako su sobe dovoljno velike da bi se od njih moglo napraviti više soba, pregradni zidovi su savršeni za vaš slučaj! Kada se dobro postave, od jedne velike sobe možete dobiti dve manje, a potpuno funkcionalne sobe. Ako zaista želite da to budu potpuno odvojene prostorije, koje će i vizuelno i zvučno biti izolovane jedna od druge, zaboravite na razne druge vrste pregrađivanja, poput ormana, harmonika vrata i sl. Najbrži i najbolji način da se u potpunosti odvojite jesu pregradni zidovi od rigipsa ili knaufa. Oni su, ujedno, i vrhunska toplotna i zvučna izolacija, te će prostorije koje nastanu na ovaj način biti zaista odvojene od drugih.


Od male sobe sa terasom - velika soba

Potrebna vam je veća soba, kako biste je pretvorili u dnevnu ili dečiju sobu, a možda bi bila zgodna i kao višenamenska prostorija, u kojeoj bi bila trpezarija, deo za goste i radni kutak?

Pregrađivanje stana


Ukoliko se iz vaše male sobe izlazi na terasu koju naročito ne upotrebljavate, eto rešenja! Pregradnim zidom zatvorićete terasu i u potpunosti izolovati unutrašnjost od spoljašnjosti. Na taj način, vaša soba se i te kako povećava i konačno se možete raširiti, o čemu ste oduvek maštali.


Od dela hodnika - radni kutak

Radite od kuće, ali u svom malom stanu nemate posebnu sobu za rad? Ukoliko imate veći, a neiskorišćen hodnik, pregradni zid će za čas da vam stvori savršenu malu sobu, u koju možete smestiti sve što je potrebno za neometan rad.


Pogledajte sve prednosti koje donose rigips i knauf pregradni zidovi, na prezentaciji firme HBT Gips, a na istom mestu možete videti i cene.

 

 

Pripremite se za grejnu sezonu na vreme!

AS-instalacije Vam nudi prodaju, ugradnju i servisiranje proizvodnog programa domaćeg proizvođača KEPO. 

KEPO program uključuje: kotlove na pelet, izolovane inox dimnjake, elemente za sanaciju postojećih dimnaka i dimovodne cevi za kotlove na pelet.

Sa tehničkim detaljima se možete upoznati na internet sajtu:
http://www.kepo.rs/

Kepo kotlovi na pelet

KEPO kotlovi na pelet Vam nude visok nivo stepena iskorišćenja energije 93%, uz potpuno automatizovan rad i uključenu prateću opremu: elektroniku kotla, cirkulacionu pumpu, ekspanzionu posudu, sigurnosni ventil, rezervoar za pelet, ispusnu slavinu i automatsku ozraku.

Proizvode su u tri veličine, maksimalne snage 15, 20 i 25 kW. Kotlovi su domaće proizvodnje. 

Cene kotlova:
KEPO MC 15 164.900,00 rsd
KEPO MC 20 179.900,00 rsd
KEPO AC 25 239.900,00 rsd
*cene su sa uračunatim PDV-om

Cene ostalih proizvoda KEPO programa možete naći na internet sajtu:
http://www.kepo.rs/

Kontaktirajte firmu As instalacije i saznajte više o ovim proizvodima.


© 2002-2016. - PanonSoft d.o.o. Novi Sad
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja