Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Vipol doo

Tende, venecijaneri, sve vrste zavesa, roletne, spušteni plafoni, harmonika vrata, garažna vrata i rolo komarnici. Proizvodnja, prodaja, montaža i ugradnja. Više o firmi Vipol doo

Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

Pedijatrijski pregledi dece, ultrazvuk kukova, glave, stomaka i pojedinačnih organa. Pregledi dečijih specijalista. Školica za roditelje i buduće roditelje. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

M90 trading - prodaja i servis cisterni

Prodaja i servis cisterni i dodatne opreme priznatih evropskih i svetskih proizvođača. Zastupnik renomiranog belgijskog proizvođača cisterni LAG. Više o firmi M90 trading - prodaja i servis cisterni

Za kuću i stan

Oprema za kuću i stan, kuhinje i nameštaj, podovi, zidovi i dekoracija, bela tehnika i aparati, računari, TV i muzički uređaji, grejanje i klimatizacija, obezbeđenje i rasveta, prodaja i iznajmljivanje stanova i kuća.

Proizvodi od kovanog gvožđa

Odlučili ste da postavite novu metalnu kapiju? Želite da zatvorite terasu ili da postavite novu ogradu za terasu? Smeta vam sunce, kiša, sneg potrebna vam je nadstrešnica? Bravarija Mušicki stoji vam na raspolaganju da vaše želje pretvorite u stvarnost. Dvadeset godina izrađuje kvalitetne metalne konstrukcije za lokale, stambene ili poslovne objekte.

Bravarija Mušicki je specijalizovana zanatska radnja koja se bavi izradom proizvoda od metala kao što su: sve vrste kapija, kovane ili polukovane ograde, terase, hale, police, protivpožarna i ostala stepeništa, ložišta kazana za rakiju, marine i vezove.
 


Pored izrade proizvoda od metala, Bravarija Mušicki uslužno vrši i mnoge druge delatnosti kao što su:

 • Bravarski i mašinbravarski radovi
 • Crna bravarija
 • Savijanje okruglih cevi
 • Savijanje ˝ L˝ profila
 • Savijanje toplo valjanih limova
 • Savijanje profila materijala punih preseka na trovaljcima
 • Izrada cevi od svih vrsta limova
 • Proizvodnja grifovanog pletiva
 • Sečenje plazmom
 • Rolovanje limovaZa potrebe opremanja kuće ili poslovnog prostora, kao i drugih objekata, Bravarija Mušicki u ponudi ima veliki izbor metalnih konstrukcija, bilo da se radi o eksterijeru, enterijeru ili specijalnim projektima po vašoj želji.

Ako se odlučite da u vašem domu, poslovnom prostoru ili objektu unesete promenu u vidu moderno izrađenih proizvoda od metala, kontaktirajte Bravarija Mušicki koja je uvek tu, spremna da vam pomogne uz ljubazno osoblje i profesionalnu uslugu. 
 

Odabir poda - važan korak pri renoviranju stana

Renoviranje stana je idealna prilika da osvežite svoj dom i unesete neke novine, a odabir poda je veoma važan korak, na koji svakako treba obratiti pažnju. Pored estetske funkcije, podovi imaju i važnu funkcionalnu ulogu. Odabir poda je proces pri kojem se prilagođava ukus i stil sa praktičnim zahtevima prostora. Predstavljamo vrste podova i prednosti svakog od njih! Savete oko odabira poda daju vam stručni i iskusni parketari iz szr Đukić, Novi Sad.

Postavljanje parketa, odabir poda


Nakon odabira poda, slede parketarski radovi. Oni su poslednja faza u renoviranju i sređivanju prostora. Spadaju u grupu završnih radova adaptacije. Parketar Đukić ne samo da vam pruža ovu vrstu usluge, nego će vam ovaj tim iskusnih parketara pomoći da izaberete podnu oblogu koja će najbolje odgovarati vašim željama i mogućnostima.

 

Koji sve parketarski radovi postoje?

 • Postavljanje parketa
 • Hoblovanje starog parketa
 • Postavka laminata


Zašto je važno da postavljanje parketa majstor sa iskustvom?

Veoma je važan način na koji se obavlja postavljanje parketa, pa je neophodno da to obavlja neko stručan. Odaberite majstore koji imaju višegodisnje iskustvo, kako bi vaš parket bio pravilno postavljen, a vi zadovoljni krajnjim rezultatom. Postoji nekoliko nacina slaganja parketa, a jedan od najčešćih je takozvana riblja kost. Takođe, po želji klijenta mogu se ugraditi bordure i mozaici raznih oblika i boja. Pre početka postavljanja parketa važna je podloga i njen kvalitet, tj. što je ravnija i čvršća podloga to je bolje za postavku parketa. Ovaj postupak je jako bitan iz mnogo razloga i od njega zavisi konačan rezultat, jer ako se desi da parket nije dobro postavljen, svaki sledeći postupak gubi smisao.

Poslednjih godina sva je više zastupljeno postavljanje gotovog parketa. On je višeslojan i ima unapred obrađenu površinu, te je stoga i jeftiniji za postavku od klasičnog parketa, jer zahteva manje utrošenog vremena i materijala, pa se posao brže obavlja.


Hoblovanje starog parketa

Ukoliko već imate parket kao podnu oblogu, a želite da ga osvežite i vratite mu stari sjaj, preporučuje se hoblovanje starog parketa. Hoblovanje starog parketa sastoji se od nekoliko faza. Lakiranje parketa je završna faza hoblovanja i nakon toga stari parket dobija potpuno novi izgled. Zahvaljujući iskustvu dobrih majstora, neće se primetiti nikakva razlika i vaš parket će izgledati kao potpuno nov.


Postavljanje laminata

Laminat je jeftinija zamena za parket ili brodski pod, ali ne nužno i nekvalitetnija. Laminat je estetski izuzetno atraktivan, može se naći u različitim bojama i dezenima i veoma lako se postavlja.


Postavljanje parketa ili brodskog poda

Drveni podovi su prirodno lepi i daju toplu atmosferu prostoriji. Izbor drvene podne obloge nudi širok spektar mogućnosti, bilo da se radi o parketu ili brodskom podu. Parket je najtraženija podna obloga kod nas koja se pokazala kao najbolje rešenje. Parket se danas, pored domova, može naći i u poslovnim prostorijama. Njegove prednosti, pored toga sto se lako održava, su i  dobra izolaciona i mehanička svojstva. Parket se izdrađuje od različitih vrsta drveta, a postoji izbor različitih vrsta i načina slaganja parketa. Cena parketa zavisi od kvaliteta i vrste drveta od kojeg je izrađen. Jeftinija vrsta parketa je lošijeg kvaliteta, što se posebno ogleda u samoj obradi drveta, kojoj mnogi proizvođači ne pridaju veliki značaj, pa je tako jeftiniji parket poluobrađen i ne daje pozitivne rezultate tokom korišćenja.


Ukoliko imate dodatnih pitanja na ovu temu ili vam treba dobar parketar u Novom Sadu, kontakt podatke pronaći ćete na onlajn prezentaciji Parketar Đukić szr - parketarske usluge Novi Sad.

Profesionalni upravnik zgrade - rešenje za ispunjavanje novog Zakona

Zakon o stanovanju, koji je Skupština Srbije nedavno usvojila, predviđa visoke kazne ukoliko Skupštine stanara ne ispune određene uslove. Između ostalog, zgrade više ne smeju da budu bez skupštine stanara i predsednika skupštine stanara, odnosno, po novom, upravnika, koji će morati da  prođe obuku i dobije licencu. S obzirom na to da često niko neće da se prihvati ove odbaveze, najbolja solucija je da se odabere profesionalni predsednik skupštine stanara (upravnik) koji već ima bogato iskustvo. U tome će vam pomoći firmaVi & Vi - tehničko održavanje zgrada i održavanje higijene Novi Sad, jer je zastupanje skupštine stanara posao kojim se bave godinama.

Profesionalni upravnik zgrade, Novi Sad


Kako se po novom Zakonu bira upravnik zgrade?

Šta tačno kaže novi Zakon o stanovanju na ovu temu?

Stanari zgrade mogu među sobom da biraju upravnika, ali ukoliko se ne dogovore, mogu da se odluče za profesionalnog upravnika ili će ga prinudno dodeliti lokalna samouprava. Dakle, poslovima profesionalnog upravljanja mogu se baviti privredna društva ili preduzetnici, a profesionalni upravnik moraće da prođe obuku i dobije licencu.


Profesionalni predsednik skupštine stanara - profesionalni upravnik

Zašto je najbolje opredeliti se za profesionalnog upravnika zgrade? Firma Vi & Vi, u čijoj ponudi usluga je i do sada bilo zastupanje skupštine stanara, odnosno profesionalni predsednik skupštine zgrade, već ima osobe koje profesionalno obavljaju ovaj posao, te će ubrzo postati i licencirani upravnici zgrada. Takođe, imaju sva potrebna znanja i iskustva za vođenje ovog posla.

Ukoliko u vašoj zgradi ne postoji osoba sa dovoljno vremena, informacija i sposobnosti, ne morate čekati prinudnu upravu, već se sami opredelite za nekog ko će vam, bez sumnje, dobro obavljati ovo zaduženje.


Koje obaveze preuzima profesionalni upravnik iz firme Vi & Vi?

Zastupnik Skupštine zgrade profesionalno i odgovorno, a uz vašu saglasnost, obavlja za vas sledeće usluge:

 • Rukovodi radom Skupštine stanara
 • Izvršava odluke Skupštine stanara
 • Predlaže godišnji program održavanja zgrade
 • Brine se o realizaciji programa održavanja i dostavlja izveštaj o tome
 • Predstavlja stambenu zgradu pred trećim licima
 • Zaključuje ugovore u ime zgrade
 • Izmiruje obaveze plaćanja u ime zgrade
 • Prima uplate u korist zgrade
 • Podnosi tužbe u ime zgrade
 • Vrši druge poslove za koje ga ovlasti Skupština stanara
 • Obavezuje se da će redovno sazivati Skupštine stanara i podnositi izveštaj o svom radu.
 • Saslušaće eventualne primedbe i predloge stanara i u skladu sa tim ih realizovati
 • Obilazi zgradu i rešava probleme na istoj, a sve u dosluhu sa stanarima
 • Ukoliko skupština stanara još nije registrovana, profesionalni zastupnik zgrade će vam kompletnu registraciju, izradu pečata, statistiku, PIB, otvaranje žiro računa i potpisivanje ugovora sa Informatikom obaviti GRATIS.

Pored ove usluge, firma nudi i tehničko održavanje stambenih zgrada, što je i do sada bila obaveza stanara, ali od sad će biti strože kontrolisana i, ukoliko nije ispunjena, uslediće novčane kazne.

Takođe, u ponudi su i čišćenje zgrada, čišćenje stanova, adaptacije stanova i popravke.

Da biste našli kontakte firme, ali i informacije o celokupnoj ponudi, pogledajte onlajn prezentacijuVi & Vi - tehničko održavanje zgrada i održavanje higijene Novi Sad.

Servisiranje laptopa - kako izbeći čekanje?

Kada se uređaji kvare? Onda kada su neophodni. Onda kada Vam je potrebno da hitno pošaljete mail, da odštampate važno saopštenje ili, pak, da sačuvate jedini primerak dokumenta. Još ako je u pitanju kvar na laptopu, koji je po defaultu uvek sa Vama, gde god da krenete, možete slobodno odmah da se uputite u servis telefona i laptop računara Battel.

Servis laptop računara

Osim što je zaista izazov ostati smiren kada Vam se uređaj pokvari usred značajnog posla, još veći izazov je pronaći servis laptopova u kojem će se brzo i efikasno popraviti isti. Popravka laptopa može da potraje; mogu da iskrsnu neočekivani problemi, što je čest slučaj, može da se čeka nabavka nekog dela ili može nešto dodatno da oteža popravku. Još je teži slučaj, ako nije kvar laptopa u pitanju, već je potrebno samo da se sistem reinstalira ili da se laptop očisti.

Koja god muka da Vas je navela na servisiranje laptopa, na dobrom ste putu, ako krenete ka njima. Zašto? Zato što oni odlično poznaju osećaj koji imate kada Vam je potrebna neodložna pomoć sa uređajem. Zato što se ovim poslom bave godinama, sabiraju iskustva i konstantno unapređuju svoja znanja prateći najnovija saznanja i dostignuća. I, poslednje, ali ne i manje značajno, rado će Vam izaći u susret i konsultovati se sa Vama. A, najbitnije, daće Vam iskrene savete i preporuke za održavanje laptopa.

Kao što smo rekli, kvar na laptopu može da se pretvori u pravu noćnu moru, ako ne želite da date svog ljubimca u bilo čije ruke. Zato, spustite loptu, smirite živce i zaputite se u Battel - servis telefona i laptopova.

Rezana građa stovarišta Unispromet - najbolje iz prirode

Priroda uvek daje ono svoje najbolje, ako znate da ga prepoznate. Tako i stovarište drvene građe Unispromet iz prirode uzima ono što svaki dom oplemenjuje i čini ga toplijim i zdravijim okruženjem za sve ukućane. I, ako ste kojim slučajem baš u ovom trenutku pred teškim izborom - PVC stolarija ili proizvodi od drveta - predlažemo da otkrijete zašto je odgovor na Vaše neodoumice jednostavan i sam se nameće.

Rezana građa - stovarište Unispromet

Naime, drvo se koristi od davnina kao građevinski materijal. Prirodnost njegovog izgleda, blagost njegovih linija, kao i osećaj koji ostaje pri dodiru sa njim, budi osećaj gostoljubivosti i topline prostora.

Građara Unispromet je prepoznala potrebu ljudi da rezana građa bude kvalitetna, da zadrži sva svoja svojstva i da traje. Zato se ovde pažljivo bira vrsta drveta, u zavisnosti od namene, obavlja se sušenje drveta, kao i obrada drveta. A, ako ste ikada kupovali drvenu građu, znate koliko je važno dobiti suvo drvo, posebno kada su u pitanju daske, drvene grede, štafle i drvene letve.

Koliko puta ste do sada čuli, ili čak bili i lično neprijatno iznenađeni, da su drvena vrata ulegla ili da se drveni prozor iskrivio? Koliko puta ste bili u situaciji da se parket prebrzo i nepopravljivo izlizao ili da su lamperija i brodski pod nepovratno izgubili sjaj? Nažalost, previše puta. Na sreću, sada znate da drvena građa mora biti kupljena kod profesionalaca.

Uostalom, proverite ih sami. Pitajte, informišite se, saznajte zašto baš ova građara na prezentaciji Unispromet - stovarište drvene građe.


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas