Privreda Grada

Prijavite Firmu

Izdvajamo iz privrede

Srednja mašinska škola

Srednja mašinska škola, metalski zanati, smerovi za III i IV stepen stručne spreme mašinske struke, mašinstvo, obrada metala, metalurgija, elektrotehnika. Više o firmi Srednja mašinska škola

As instalacije szr

Projektovanje, postavljanje instalacija za grejanje i klimatizaciju, gas i vodovod. Nabavka opreme. Etažno i podno grejanje. Ugradnja gasnih kotlova. Više o firmi As instalacije szr

Privatna gimnazija Živorad Janković

Privatna gimnazija opšteg smera, srednja škola. Dom za učenike, internatski smeštaj. Akreditacija Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu. Više o firmi Privatna gimnazija Živorad Janković

Za kuću i stan

Oprema za kuću i stan, kuhinje i nameštaj, podovi, zidovi i dekoracija, bela tehnika i aparati, računari, TV i muzički uređaji, grejanje i klimatizacija, obezbeđenje i rasveta, prodaja i iznajmljivanje stanova i kuća.

3 razloga zbog kojih su vam potrebni pregradni zidovi

Imate stan koji nije funkcionalan onoliko koliko bi to trebalo Vama i članovima Vaše porodice? Neverovatno je na koje vas sve načine Vas pregradni zidovi mogu dovesti do Vašeg prostora iz snova, i to na brz i jednostavan način. Bez malterisanja i nereda koje nosi klasično zidanje, a sa svim prednostima koje pravi zidovi nose, pregradni zidovi rešavaju nefunkcionalnost mnogih stanova i život mnogih porodica dovode na znatno viši nivo.

Pregradni zidovi u stanu


Od jedne sobe - dve

Vaš stan ima malo prostorija i to je nedovoljno da bi svaki član porodice imao svoj kutak? Ako su sobe dovoljno velike da bi se od njih moglo napraviti više soba, pregradni zidovi su savršeni za vaš slučaj! Kada se dobro postave, od jedne velike sobe možete dobiti dve manje, a potpuno funkcionalne sobe. Ako zaista želite da to budu potpuno odvojene prostorije, koje će i vizuelno i zvučno biti izolovane jedna od druge, zaboravite na razne druge vrste pregrađivanja, poput ormana, harmonika vrata i sl. Najbrži i najbolji način da se u potpunosti odvojite jesu pregradni zidovi od rigipsa ili knaufa. Oni su, ujedno, i vrhunska toplotna i zvučna izolacija, te će prostorije koje nastanu na ovaj način biti zaista odvojene od drugih.


Od male sobe sa terasom - velika soba

Potrebna vam je veća soba, kako biste je pretvorili u dnevnu ili dečiju sobu, a možda bi bila zgodna i kao višenamenska prostorija, u kojeoj bi bila trpezarija, deo za goste i radni kutak?

Pregrađivanje stana


Ukoliko se iz vaše male sobe izlazi na terasu koju naročito ne upotrebljavate, eto rešenja! Pregradnim zidom zatvorićete terasu i u potpunosti izolovati unutrašnjost od spoljašnjosti. Na taj način, vaša soba se i te kako povećava i konačno se možete raširiti, o čemu ste oduvek maštali.


Od dela hodnika - radni kutak

Radite od kuće, ali u svom malom stanu nemate posebnu sobu za rad? Ukoliko imate veći, a neiskorišćen hodnik, pregradni zid će za čas da vam stvori savršenu malu sobu, u koju možete smestiti sve što je potrebno za neometan rad.


Pogledajte sve prednosti koje donose rigips i knauf pregradni zidovi, na prezentaciji firme HBT Gips, a na istom mestu možete videti i cene.

 

 

Pripremite se za grejnu sezonu na vreme!

AS-instalacije Vam nudi prodaju, ugradnju i servisiranje proizvodnog programa domaćeg proizvođača KEPO. 

KEPO program uključuje: kotlove na pelet, izolovane inox dimnjake, elemente za sanaciju postojećih dimnaka i dimovodne cevi za kotlove na pelet.

Sa tehničkim detaljima se možete upoznati na internet sajtu:
http://www.kepo.rs/

Kepo kotlovi na pelet

KEPO kotlovi na pelet Vam nude visok nivo stepena iskorišćenja energije 93%, uz potpuno automatizovan rad i uključenu prateću opremu: elektroniku kotla, cirkulacionu pumpu, ekspanzionu posudu, sigurnosni ventil, rezervoar za pelet, ispusnu slavinu i automatsku ozraku.

Proizvode su u tri veličine, maksimalne snage 15, 20 i 25 kW. Kotlovi su domaće proizvodnje. 

Cene kotlova:
KEPO MC 15 164.900,00 rsd
KEPO MC 20 179.900,00 rsd
KEPO AC 25 239.900,00 rsd
*cene su sa uračunatim PDV-om

Cene ostalih proizvoda KEPO programa možete naći na internet sajtu:
http://www.kepo.rs/

Kontaktirajte firmu As instalacije i saznajte više o ovim proizvodima.

Uredite stan pomoću zavesa i tapeta

Kada nabavite sav nameštaj, koji čini osnovu opremanja svakog prostora u kojem se stanuje, i dalje iostaje prilično prazan i ogoljen prostor. Stvaranju tople porodične atmosfere doprinose upravo detalji, koje možete da iskombinujete i uklopite baš kako Vi želite. Zavese, tapete i mebl štofovi za nameštaj od svakog stana mogu da načine prostor iz snova. Potrebna Vam je samo dobra ponuda i pomoć stručnjaka.

Salon zavesa Firange


U salonu zavesa Firange već godinama maksimalno izlaze u susret klijentima. Ne samo da je njihov asortiman proizvoda ogroman i kvalitetan, nego su i oni spremni da dođu kod Vas, ne bi li osmotrili i premerili Vaš prostor i pomogli Vam da odaberete najbolje rešenje. A sve u cilju da se dođe do reuzultata kojim ćete biti zadovoljni, a to je dom o kakvom ste maštali!

Ovde Vas čeka preko 20. 000 uzoraka zavesa iz Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Kvalitetne, savršeno dizajnirane, ove zavese poseduju i sertifikat o nezapaljivosti. Kako biste upotpunili i uklopili i ostale stvari u stanu, ovde ćete naći jastuke, presvlake za stolice, prekrivače, koji se šiju prema odabranom dezenu.

Uređenje stana, zavese, tapete


Zavese, ali i tapete i mebl štofovi, prave se u toliko različitih stilova, da ćete uživati zamišljajući kako bi Vaš stan izgledao u kojoj varijanti. Pomoću njih lako ćete dočarati strasnu, romantičnu atmosferu za dvoje, od trpezarije napraviti idilični kutak za uživanje sa porodicom, od dnevne sobe prostoriju koja odiše optimizmom. A kakva sve vesela kraljevstva mogu da se naprave od dečije sobe! Slobodno se upiustiti u kreiranje, a ako Vam kreativnost nije jača strana, u Firangama ima ko će da Vam priskoči u pomoć!

Za uređenje stana pomoću zavesa, tapeta i mebl štofa, salon Firange je adresa na koju se možete obratiti.

Prodaja televizora, DVD uređaja i muzičkih linija

Televizori, DVD uređaji i i muzičke linije su aparati koji nam obogaćuju i ispunjavaju svakodnevicu. Uz njih se zabavljamo, uveseljavamo, prekraćujemo vreme, informišemo se, družimo sa ukućanima, opuštamo. Bilo bi nezamislivo da nam ova bela tehnika nije uvek na raspolaganju. Ukoliko ste rešili da nabavite neki od ovih uređaja, neizostavno posetite Herc, prodavnicu bele tehnike u Novom Sadu.

Prodaja televizora i DVD uređaja


Prodaja televizora, DVD uređaja i muzičkih linija jedna je od delatnosti ove odlično opskrbljene prodavnice, a u ponudi su marke Samsung, LG, Gorenje, Electrolux, Aeg, Siemens, Candy, Končar, Bosch, Beko i druge. Izbor je šarolik, a ljubazni prodavci sa višegodišnjim iskustvom pružiće Vam odgovarajuće informacije i uputiti Vas na ono što je najbolje za Vas.

Muzičke linije, prodavnica Herc, Novi Sad


Tu je i dodatni niz pogodnosti: brzi krediti – bela tehnika na rate (od 6 do 18 meseci, bez odlaska u banku) sa izuzetno povoljnom kamatom, čekovima građana, plaćanje karticom (Yuba, DinaCard, Visa, MasterCard), dostava u roku od 24 časa, montaža i servis.

Ukoliko Vas zanima prodaja DVD uređaja, televizora i muzičkih linija, prodavnica Herc je mesto na kojem Vas čeka najbolja ponuda.

Pregradni zidovi u stanu

Od manjeg stana napraviti veći, od stana sa malo velikih prostorija napraviti funkcionalnije mesto, obezbediti kutak za svakog člana domaćinstva - sve su to ciljevi kojima streme prosečne porodice. Obzirom da najveći broj ljudi nije u mogućnosti da kupi novu nekretninu i tako reši manjak stambenog prostora, mora se dovijati na razne načine. Pregradni zidovi od gipsa su odlično i dugotrajno rešenje za svaki stan.

Gipsani pregradni zidovi


HBT Gips je firma čija je izrada pregradnih zidova od gipsa mnogim porodicama u Beogradu, Novom Sadu i okolini učinila životni prostor ugodnijim, praktičnijim, funkcionalnijim. Praktično znanje iskustvo sticali su u inostranstvu (Nemačkoj), te su njihovi radovi izuzetnog kvaliteta. U njihovoj ponudi su rigips i knauf pregradni zidovi.

Pregradni zidovi od gipsa


Gipsani zidovi za pregrađivanje prostora su najbolje moguće rešenje zbog rekordno brze gradnje, pri čemu nema potrebe za raskopavanjem i pravljenjem nereda. Zatim, pregradni zidovi od gipsa su ujedno i vrhunska toplotna i zvučna izolacija, te će prostorije koje nastanu na ovaj način biti zaista odvojene od drugih. Gips je otporan i na vatru, te je opasnost od požara svedena na minimum. Ali, pre svega, kvalitetno urađeni gipsani pregradni zidovi doprinose boljoj funkcionalnosti celog stana i, samim tim, prijatnijem životu porodice.

Nije mala stvar od jedne sobe dobiti dve, ili od sobice sa terasom - veliku sobu. Postoje još druge brojne mogućnosti koje nose pregradni zidovi u stanu, ukoliko kontaktirate firmu HBT Gips, saznaćete više o tome, kao i o svim detaljima koji Vas interesuju.© 2002-2015. - PanonSoft d.o.o. Novi Sad
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja