Privreda Grada

Prijavite Firmu

Izdvajamo iz privrede

MD Profesional & Co doo

Održavanje higijene i čistoće u zgradama, krečenje ulaza, bravarija. Ugradnja video nadzora, alarma, interfona. Fizičko i tehničko obezbeđenje lica i objekata. Više o firmi MD Profesional & Co doo

Privatna gimnazija Živorad Janković

Privatna gimnazija opšteg smera, srednja škola. Dom za učenike, internatski smeštaj. Akreditacija Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu. Više o firmi Privatna gimnazija Živorad Janković

Štep dekor - tapetarska radnja

Tapetarske usluge, restauracija starog stilskog i klasičnog nameštaja. Tapaciranje nameštaja: fotelja, dvoseda, stolica. Autopresvlačenje. Stručno kosultovanje. Više o firmi Štep dekor - tapetarska radnja

Za kuću i stan

Oprema za kuću i stan, kuhinje i nameštaj, podovi, zidovi i dekoracija, bela tehnika i aparati, računari, TV i muzički uređaji, grejanje i klimatizacija, obezbeđenje i rasveta, prodaja i iznajmljivanje stanova i kuća.

Prodaja klima uređaja

Letnji meseci neminovno nose i korišćenje klima uređaja, obzirom da boravak u zatvorenom prostoru biva gotovo nepodnošljiv. U mnogim stanovima letnje sparine su izuzetno neprijatne, te je po prodavnicama bele tehnike prodaja klima uređaja u ovo doba godine umnogostručena. Dešava se i da izbor modela klima uređaja tada bude slabiji nego u drugim godišnjim dobima. Ipak, prodavnica Herc Vam je i ove godine pripremila više od 20 modela klima uređaja!

Prodaja klima uređaja, Herc


Kada počnu letnje žege, ljudi pohrle da pronađu adekvatan klima uređaj za svoj stambeni prostor, u želji da što pre rashlade prostorije u kojima boravi njihova porodica. U svakom slučaju, pri kupovini treba napraviti pametan izbor. U tome Vam značajno mogu pomoći iskusni prodavci iz Herca.

U odnosu na to kolika Vam je kvadratura stana ili kuće, posavetovaće Vas da odaberete jačinu klima uređaja. Pored toga, pomoći će Vam da odredite najbolju stranu na kojoj će se klima uređaj postaviti. Dobićete i smernice koje će Vam olakšati da odaberete i proizvođača klime, na osnovu Vaših potreba i mogućnosti. U njihovoj ponudi su klima uređaji poznatih svetskih proizvođača Fujitsa, LG, Midea, Galanc, Samsung, Whirlpool, Tadiran, Elektrolux itd. Na kraju, dobićete i uputstva za održavanje i servisiranje klima uređaja.

Ukoliko Vas interesuje prodaja klima uređaja, prodavnica bele tehnike Herc će Vam ponuditi velik izbor i dobre uslove kupovine.

Klima uređaji Gree - prodaja i ugradnja

I konačno, posle kišnih prolećnih meseci, krenuše lepi topli dani,koje smo svi s nestrpljenjem čekali. Ipak, kada temperature pređu 30 i koji stepen, neće baš uvek biti prijatno. Neminovne su vrućine i letnje žege, koje, pogotovo sredinom dana, umeju da budu nepodnošljive. Rešenje Vam i ove sezone pruža firma As instalacije, u čijem domenu je prodaja i ugradnja klima uređaja. Ovog puta u klima servisu ističu kvalitete koje imaju klima uređaji kompanije Gree.

Klima uređaji Gree, As instalacije


Multi Split sistemi klima uređaja Gree

Od klima uređaja marke Gree, posebno izdvajaju Multi Split sisteme, visokoefikasne uređaje u A/A energetskoj klasi efikasnosti, sa ekološkim freonom R410A. Spoljašnja jedinica sa DC Inverter tehnologijom spaja se sa više unutrašnjih jedinica, što u velikoj meri smanjuje spoljnu instalaciju i prostor koji se zauzima. Kod ovog tipa klima uređaja, elektroekspanzioni ventil omogućava preciznu kontrolu temperature.

Moći ćete da uživate u tišini dok spavate, jer kada jedinica radi sa manjim opterećenjem, nivo buke biva smanjen. Klima uređaj funkcioniše i pri niskim temperaturama, do -15. Dakle, ovaj tip klima uređaja odlikuje visoka efikasnost, inteligentno otapanje, tihi rad ventilatora, sveobuhvatna zaštita i lako održavanje. Postoje varijante od 23, 39 i od 203 kombinacije, kao i zidna (tip Change), kasetna, konzolna i kanalska unutrašnja multisplit jedinica.

Pored Multi Split klima uređaja, u ponudi su i tipovi Gree slit on/off (Gree Bee, Gree Jade) i Inverter split (Change i U-Cool). As instalacije Vam mogu nabaviti i instalirati pomenute klima uređaje u sve vidove objekata.

Ukoliko Vas interesuju klima uređaji Gree - prodaja i ugradnja, As instalacije su Vam na usluzi.
 

Sve za laptop računare - popravka, baterije, punjači

Laptop računari postali su naši pratioci gde god da krenemo. Nekima je to izvor informacija i zabave, ali mnogima predstavlja i poslovni alat bez kojeg ne mogu. Obzirom na to da su u pitanju prenosivi računari, koji postaju sve manji i lakši, veoma su zgodni za nošenje na posao, u park, u kafić, na putovanje... Zato je važno da znamo gde možemo nabaviti sve za laptop računare, kao i gde ih možemo odneti na popravku.

Baterije i punjači za laptopove


Popravka laptop računara, kao i prodaja baterija i punjača za laptopove, posao je koji obavlja Battel servis u Novom Sadu.

Popravka laptop računara

Laptop od kojeg ste nerazdvojni se pokvario? Nema sumnje da želite da se popravka laptopa što pre obavi, kako biste ponovo mogli nesmetano da ga koristite. Najbolje je da servis laptopa poverite iskusnim profesionalcima, koji ovaj posao obavljaju svakodnevno. Battel servis telekomunikacione opreme pregledaće računar i u najkraćem mogućem roku otkloniti kvar.

Popravka laptop računara


Baterije za laptop računare

Laptopovi su, već smo pomenuli, izuzetno praktični. Ipak, za njihovo funkcionisanje na mestima na kojima nema priključka za struju, kao što su parkovi, plaže i mnoga javna mesta na otvorenom, nije omogućeno. Battel servis ponudiće Vam kvalitetne baterije za laptopove, sa kojima nećete imati brigu da će se laptop brzo isprazniti i ugasiti.

Punjači za laptopove

Kada ste laptop poneli na mesta sa strujnim priključkom, najbolje je koristiti punjače. Kod kuće, u kancelariji, u hotelima, restoranima, kafićima, punjači za laptop računare doprineće da je Vaš laptop uključen onoliko vremena koliko Vam je potreban. U Battel servisu pronaći ćete sve vrste punjača za laptopove.

Ukoliko Vam je potrebna popravka laptopa, baterije i punjači za laptop, Battel servis je uvek spreman da Vam pomogne.

Akcija - zamena starog kotla za nov

Ukoliko su Vam potrebni novi kotlovi za gas, prilikom kupovine novog kotla, u preduzeću Inkom, imate mogućnost da uštedite na troškovima zamene kotlova. Inkom u okviru akcije daje besplatnu ugradnju i puštanje u rad Viessmann kondenzacionog kotla.

Akcija - zamena starog kotla za nov


Grejna oprema vrhunskog kvaliteta je neophodna, kako bi se ostvarila značajna ušteda u troškovima grejanja. U okviru akcije Inkom-a, uštedećete i na demontaži i odnošenju starog kotla. Viessmann kondenzacioni kotlovi su nemački proizvod vrhunskog kvaliteta, ostvaruju uštedu u gasu do 30%, imaju dugovečnu tehniku, revolucionarni MatriX gorionik, doprinose očuvanju okoline, izmenjivači su napravljeni od visoko kvalitetnog nerđajućeg Inox čelika, a servis je na korak od Vas.

Nemačka kompanija Viessmann je osnovana 1917. godine. Danas je prisutna u 74 zemlje sveta. Viessmann-ovi visoko kvalitetni proizvodi su kotlovi na gas, drva i lož ulje, toplotne pumpe i solarni sistemi, koji nude rešenja za porodične kuće, zgrade, industriju, modernizaciju ili novogradnju.

Ukoliko Vam je interesantna akcije, posetite Inkom.

Bosch kotlovi na akciji

Ne čekajte da počnu veliki mrazevi, osigurajte na vreme bezbedan, komforan i povoljan način grejanja. U preduzeću As instalacije, kotlovi na pelete i kondenzacioni gasni kotlovi, renomiranog proizvođača Bosch, možete nabaviti po sjajnim cenama, jer je trenutno akcija.

Bosch kotlovi na akciji


Grejanje na pelete sve je popularnije, a odgovor na pitanje - zašto, je vrlo jednostavan. Ovaj sistem će vam obezbediti sve ono što ste teško mogli da postignete sa drugim vidovima grejanja na čvrsto gorivo – uvek istu temperaturu u sobama (sobni termostat) i loženje jednom u nekoliko dana (rezervoar), kuća će vam biti uvek topla, i ujutru i kada se vratite sa posla. Jedna od najbitnijih stavki svakog porodičnog budžeta je cena grejanja, a uz Bosch kotlove, sa izuzetno visokim stepenom korisnosti, maksimalno ćete smanjiti potrošnju peleta, a time i račun za grejanje.

Bosch kotlovi na akciji


Hit ponuda – Pelet Set Specijal

Specijalna ponuda: posebna izvedba kotla Solid 2000 B namenjena samo za grejanje na pelete. Najbolji odnos cene i kvaliteta uz očuvanje osnovne prednosti BOSCH kotla na pelete: najviši stepen korisnosti u klasi, najmanja potrošnja goriva/peleta. A kada budete želeli da pređete na ugalj, za isto je potrebno dodatno ugraditi preradbeni set, i sistem može da radi na ugalj.

Ako ste već obezbedili kotao za grejnu sezonu, od velike je važnosti to što je pelet set moguće kombinovati i sa drugim tipovima kotlova na čvrsto gorivo, uz prethodnu konsultaciju sa timom AS-instalacija.

Bosch kotlovi na akciji


Kondenzacioni gasni kotlovi - akcija

Kondenzaciona tehnologija Bosch je dobra preporuka za energetski efikasan rad. Kondenzacioni kotlovi troše značajno manje gasa od običnih kotlova, čak 15 do 20%. Princip rada je sledeći: u kondenzacionom kotlu dimni gasovi se hlade znatno više nego kod običnih kotlova. Dodatno, vodena para se kondenzuje i prilikom promene agregatnog stanja oslobađa tzv. latentnu toplotu. Ova toplota kondenzacije povećava toplotni učinak kotla, tj. dobija se više energije uz manju potrošnju gasa. Kao rezultat, značajno su manji računi za gas, a čitava razlika u investiciju se isplati za samo 2-3 godine.

Iskoristite ove akcije Bosch grejne opreme, kontaktirajte preduzeće As instalacije.© 2002-2012. VirtualniGrad.com - PanonSoft d.o.o. Novi Sad
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja