Privreda Grada

Prijavite Firmu

Izdvajamo iz privrede

Alfabet - škola stranih jezika

Škola stranih jezika: engleski, nemački, italijanski i grčki jezik. Kursevi za predškolce, osnovce, srednjoškolce, odrasle i treće doba. Više o firmi Alfabet - škola stranih jezika

Dentaland - stomatološka poliklinika

Stomatološka poliklinika, lečenje zuba, desni i mekih tkiva usne duplje, protetika, oralna hirurgija, ortopedija vilica, estetska i restaurativna stomatologija. Više o firmi Dentaland - stomatološka poliklinika

My Home Company doo

Proizvodnja i prodaja montažnih kuća. Montažne kuće, termo i zvučna izolacija, ušteda energije do 70%, ključ u ruke. Čvrsta gradnja - zidane niskoenergetske kuće. Više o firmi My Home Company doo

Za kuću i stan

Oprema za kuću i stan, kuhinje i nameštaj, podovi, zidovi i dekoracija, bela tehnika i aparati, računari, TV i muzički uređaji, grejanje i klimatizacija, obezbeđenje i rasveta, prodaja i iznajmljivanje stanova i kuća.

Akcija - zamena starog kotla za nov

Ukoliko su Vam potrebni novi kotlovi za gas, prilikom kupovine novog kotla, u preduzeću Inkom, imate mogućnost da uštedite na troškovima zamene kotlova. Inkom u okviru akcije daje besplatnu ugradnju i puštanje u rad Viessmann kondenzacionog kotla.

Akcija - zamena starog kotla za nov


Grejna oprema vrhunskog kvaliteta je neophodna, kako bi se ostvarila značajna ušteda u troškovima grejanja. U okviru akcije Inkom-a, uštedećete i na demontaži i odnošenju starog kotla. Viessmann kondenzacioni kotlovi su nemački proizvod vrhunskog kvaliteta, ostvaruju uštedu u gasu do 30%, imaju dugovečnu tehniku, revolucionarni MatriX gorionik, doprinose očuvanju okoline, izmenjivači su napravljeni od visoko kvalitetnog nerđajućeg Inox čelika, a servis je na korak od Vas.

Nemačka kompanija Viessmann je osnovana 1917. godine. Danas je prisutna u 74 zemlje sveta. Viessmann-ovi visoko kvalitetni proizvodi su kotlovi na gas, drva i lož ulje, toplotne pumpe i solarni sistemi, koji nude rešenja za porodične kuće, zgrade, industriju, modernizaciju ili novogradnju.

Ukoliko Vam je interesantna akcije, posetite Inkom.

Bosch kotlovi na akciji

Ne čekajte da počnu veliki mrazevi, osigurajte na vreme bezbedan, komforan i povoljan način grejanja. U preduzeću As instalacije, kotlovi na pelete i kondenzacioni gasni kotlovi, renomiranog proizvođača Bosch, možete nabaviti po sjajnim cenama, jer je trenutno akcija.

Bosch kotlovi na akciji


Grejanje na pelete sve je popularnije, a odgovor na pitanje - zašto, je vrlo jednostavan. Ovaj sistem će vam obezbediti sve ono što ste teško mogli da postignete sa drugim vidovima grejanja na čvrsto gorivo – uvek istu temperaturu u sobama (sobni termostat) i loženje jednom u nekoliko dana (rezervoar), kuća će vam biti uvek topla, i ujutru i kada se vratite sa posla. Jedna od najbitnijih stavki svakog porodičnog budžeta je cena grejanja, a uz Bosch kotlove, sa izuzetno visokim stepenom korisnosti, maksimalno ćete smanjiti potrošnju peleta, a time i račun za grejanje.

Bosch kotlovi na akciji


Hit ponuda – Pelet Set Specijal

Specijalna ponuda: posebna izvedba kotla Solid 2000 B namenjena samo za grejanje na pelete. Najbolji odnos cene i kvaliteta uz očuvanje osnovne prednosti BOSCH kotla na pelete: najviši stepen korisnosti u klasi, najmanja potrošnja goriva/peleta. A kada budete želeli da pređete na ugalj, za isto je potrebno dodatno ugraditi preradbeni set, i sistem može da radi na ugalj.

Ako ste već obezbedili kotao za grejnu sezonu, od velike je važnosti to što je pelet set moguće kombinovati i sa drugim tipovima kotlova na čvrsto gorivo, uz prethodnu konsultaciju sa timom AS-instalacija.

Bosch kotlovi na akciji


Kondenzacioni gasni kotlovi - akcija

Kondenzaciona tehnologija Bosch je dobra preporuka za energetski efikasan rad. Kondenzacioni kotlovi troše značajno manje gasa od običnih kotlova, čak 15 do 20%. Princip rada je sledeći: u kondenzacionom kotlu dimni gasovi se hlade znatno više nego kod običnih kotlova. Dodatno, vodena para se kondenzuje i prilikom promene agregatnog stanja oslobađa tzv. latentnu toplotu. Ova toplota kondenzacije povećava toplotni učinak kotla, tj. dobija se više energije uz manju potrošnju gasa. Kao rezultat, značajno su manji računi za gas, a čitava razlika u investiciju se isplati za samo 2-3 godine.

Iskoristite ove akcije Bosch grejne opreme, kontaktirajte preduzeće As instalacije.

Ugradnja Silgranitne sudopere

Obzirom da se iznad sudopere provede previše vremena u toku dana, pametan izbor bi bila sudopera koja pruža pravi užitak u kuhinji, jer je lako održiva, dugotrajna, i izuzetnih estetskih karakteristika.

Ugradnja Silgranitne sudopere


Preduzeće Kobex doo je ovlašćeni uvoznik i distributer proizvoda nemačke marke Blanco - sudopera, slavina i sistema za razdvajanje otpada. Iz svoje bogate ponude izdvaja za Vašu kuhinju Silgranitne sudopere i daje Vam koristan savet kako da se pravilno iskoriste unapred predviđena mesta za bušenje rupe. Primer kako se to obavlja možete pogledati preko ovog linka - Silgranitne sudopere: Dodatna rupa u svakom momentu.

Odlučite se za Blanco Silgranitne sudopere i slavine, obezbedite najbolje i najpovoljnije za Vašu kuhinju u Kobex-u.

Solarno grejanje vode

Ukoliko želite da uštedite na troškovima grejanja vode, preduzeće Inkom, distributer Viessmann gasnih kotlova, sa svojom novom ponudom solarnog paketa će Vam izaći u susret.

Solarno grejanje vode


Novi Viessmann solarni paket se svojom efikasnošću, gabaritima i cenom, odlično uklapa u pripremu tople sanitarne vode kod porodičnih kuća. Kompletan paket čine pločasti solarni kolektori Vitosol 200-F (tip SVK), bivalentni bojler zapremine 250 litara, solarne stanice sa regulacijom (predmontirano na bojleru) i ostale neophodne komponente za montažu solarnih kolektora na krov i rad sistema.

Solarno grejanje vode


Svi elementi sistema su međusobno idealno usklađeni, što montažu čini izuzetno jednostavnom, pouzdanom i brzom, a Viessmann kvalitet i iskustvo garantuju dug radni vek, vrhunski doprinos i najbolju promociju korišćenja solarne energije na zadovoljstvo i dobrobit kako korisnika, tako i distributera uređaja.

Paket za solarno grejanje vode je posebno prikladan kod modernizacije i novogradnje porodičnih kuća, gde korišćenje besplatne solarne energije sve više pripada standardu. Visoka ekonomičnost dobija se zahvaljujući usklađenom sistemu.

Sve dodatne informacije za solarno grejanje vode dobićete ako posetite Inkom.

Slavine za vodu

Ne rizikujte sa najvažnijom namirnicom - vodom. Slavine koje nisu testirane mogu značajno povećati maksimalnmu dozvoljenu količinu supstanci koje ugrožavaju zdravlje. Blanco slavine obimno su testirane i sertifikovane, te tako obezbeđuju visok nivo sigurnosti po pitanju zdravlja i higijene.

Slavine za vodu


Dobrovoljno sertifikovane od strane DVGW je Blanco-v pismeni dokaz da su zahtevi za zaštitu vode za piće uzeti u obzir. Pre samog sertifikovanja, tehnologija i higijene čitavog programa slavina predstavljaju predmet pojedinačnih ispitivanja od strane različitih nezavisnih instituta.

Sastavni deo ovih testiranja predstavljaju sledeći elementi:

  • bezbednost materijala koji se koriste (testirana su higijenska svojstva svih materijala koji dolaze u kontakt sa vodom, kao i njihov sastav koji potencijalno može predstavljati opasnost po zdravlje)
  • trajnost pri upotrebi toplo-hladno
  • protok
  • intenzitet buke

Bezbednost i higijena Blanco slavina sačuvaće Vaše zdravlje i zdravlje Vaših ukućana. Ako želite da nabavite higijenski ispravnu i modernu Blanco slavinu, posetite preduzeće Kobex.© 2002-2012. VirtualniGrad.com - PanonSoft d.o.o. Novi Sad
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja