Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Proverbum doo - prevodilačke usluge

Prevodilačka agencija, usluge prevođenja opštih, poslovnih, finansijskih, stručnih, tehničkih i pravnih tekstova. Prevođenje internet stranica i lokalizacija programa. Više o firmi Proverbum doo - prevodilačke usluge

Honestas doo - opremanje hotela i HTZ obuća

Opremanje hotela, banja, restorana, kafića. Hotelska posteljina, peškiri, bade mantili, stolnjaci, uniforme. Zaštitna obuća i odeća. Reklamna galanterija. Više o firmi Honestas doo - opremanje hotela i HTZ obuća

Rođendaonica Kreativni Klub

Rođendaonica Kreativni Klub - kreativni dečiji rođendani u prostoru rođendaonice u Novom Sadu, prilagođenom za uzrast od 0 do 12 godina, sa kafićem za roditelje Više o firmi Rođendaonica Kreativni Klub

Zdravlje i lepota

3D mezoniti - neoperativni lifting

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Želeli biste da se podvrgnete fejsliftingu, ali da to ne bude klasični operativni tretman? Uz to, bilo bi idealno da se koža što pre oporavi, da ne ostanu ožiljci i da posle tretmana Vaše lice zablista. Još ako, pored lica, ovo podmlađivanje obuhvati i vrat i dekolte, bolje kombinacije nema! Za Vas su idealni 3D mezoniti, pomoću kojih se obavlja neoperativni lifting, u dermatovenerološkoj ordinaciji Lugonja cosmedics, u Novom Sadu.

3D mezoniti tretman, Novi Sad


Mezoniti su resorptivne niti, napravljene od 100% biorazgradivog materijala PDO (Polydioxanone). Služi za ojačavanje osnovnih potpornih struktura lica, kako bi se predupredilo ili umanjilo dejstvo faktora starenja. Ubačene mezoniti daju mehaničku potporu tkivu, a zatim snažno stimulišu stvaranje kolagena i elastina, aktiviraju lokalnu mikrocirkulaciju, uz oslobađanje brojnih faktora rasta. Uz ovakav 3D lifting, koža postaje znatno kvalitetnija i vidno zategnutija, a krtitične regije bivaju podignute. Niti se potpuno repsorbuju nakon 180-240 dana, a njihov efekat se održava 24-36 meseci, zahvaljujući novoformiranoj mrežastoj strukturi kolagenih vlakana.

3D mezoniti tretman služi za lifting čela, obrva, regije oko očiju, obraza, podbradka, vrata, dekoltea, nadlaktica, stomaka, unutrašnje strane butina i kolena. Metoda je bezbedna i brza, ne ostaju rezovi ni ožiljci. Vreme oporavka je kratko. 3D mezoniti lifting se može kombinovati sa drugim metodama (dermalni fileri, PRP…).

3D mezoniti lifting, Novi Sad


Ovaj lifting bez skalpela izvodi se uz primenu lokalnog anestetika u vidu kreme. Važno je da se dva sata pre i posle tretmana izbegava pušenje i konzumiranje alkohola, kao i teže fizičke aktivnosti. Nedelju dana pre i posle intervencije treba izbegavati lekove na bazi acetil-salicilne kiseline (Andol, Aspirin…) i antihistaminike (Pressing, Aerius…).  U ovom periodu se ne preporučuje ni odlazak u saunu ili solarijum, kao ni izlaganje suncu.

Rezultati su vidljivi nakon 3-4 nedelje, a potpun efekat se postiže posle 2-3 meseca. Kako bi se postigli maksimalni efekti, preporučuju se tri tretmana u razmaku od mesec dana.


Ukoliko Vas zanima 3D mezoniti lifting, ordinacija Lugonja cosmedics, Novi Sad, Vam je na raspolaganju.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas