Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Baby Sara doo

Oprema za bebe, decu i trudnice. Kolica, krevetići, autosedišta, stolice za hranjenje, ogradice, dubak, šetalice, zaštitnici, igračke, cucle, flašice, veš. Više o firmi Baby Sara doo

Centar za učenje engleskog jezika - Školigrica & Chatroom

Centar za učenje engleskog jezika, Montessori zabavište, škola engleskog za decu od 3-12 godina, Cambridge diplome za najmlađe. Priprema tinejdžera i odraslih. Više o firmi Centar za učenje engleskog jezika - Školigrica & Chatroom

Auto stakla Ivanić doo

Auto stakla, auto glass servis, servisiranje stakla na automobilima, autobusima i kamionima. Brza i kvalitetna popravka, zamena i ugradnja auto stakla. Više o firmi Auto stakla Ivanić doo

Upoznajte Srbiju

24. Dani piva u Zrenjaninu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Tradicionalna zabavno-turistička manifestacija Dani piva, ove godine održaće se po 24. put u Zrenjaninu, od 26. do 30. avgusta, u organizaciji Grada Zrenjanina i Turističkog centra grada Zrenjanina, uz podršku Izvršnog veća Autonomne pokrajine Vojvodine.

Program festivala će se realizovati na Žitnom trgu, Trgu Republike, u Gradskoj bašti i u ulici Kraja Aleksandra Karađorđevića. Festival koji je odavno probio sve okvire lokalnog karaktera i ove godine nudi bogatu muzičku i kulturno-umetničku ponudu. Stecište najvećeg broja posetilaca tokom pet dana održavanja Dana piva, predstavlja Žitni trg, na kom su raspoređeni štandovi pivara učesnika, na kojima će se točiti oko 20 vrsta piva.

Na centralnoj bini gostima ovog festivala predstavice se zrenjaninski bendovi, ali i Moomin&Undercover Maniacs, Partibrejkersi, norveški bend Bengalo, Orkestar Marka i Bobana Markovića, Eva Braun, Orthodox Celts, Zabranjeno pušenje, bubnjari pod vođstvom Dragoljuba Đuričića, Louis, Overdrive, Van Gogh i mnogi drugi. Osvrćući se na tradiciju zrenjaninskog festivala piva, organizatori najavljuju povratak korenima.Tako će identitet koji će biti prepoznatljiv za sadržaj 24. Dana piva na Trgu republike, ogledati u tradicionalnoj, domaćinskoj, vojvođanskoj atmosferi, u znaku Sime Cacina, kao omaž zrenjanisnkm glumcu Radovanu Lukoviću, kreatoru zaštitnog lica i maskote Dana piva, Sime Cacina.

Na sceni Sima Cacin, postavljenoj na Trgu republike i gostima Panonskog dvorišta, prve večeri festivala će se predstaviti Zvonko Bogdan, a tokom naredna četiri dana, nakon tradicionalnog programa Internacionalnog festivala folklora Lala, na istom mestu će u okviru Festivala tamburaša Prim za primom, festival sa pivom, nastupati renomirani tamburaški sastavi.

Najmlađu publiku na Danima piva će animirati Kreativni centar CEKOM i novosadska Žuta kuća, koji će svakodnevno nastupati na bini u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, a nakon dečijeg programa, na istoj bini, publici će se predstavljati ulični svirači: Neozbiljni pesimisti, Vladimir Stanković kvintet, Screaming Brothers i Branimir i neprijatelji. U sportskoj hali MEDISON tokom realizacije 24. Dana piva, održaće se jubilarni X Međunarodni sajam preduzetništva – INOCOOP.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas